LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2022 15:43

Καιρός: βροχές και ενισχυμένοι άνεμοι το Σάββατο

Που και πότε αναμένονται καταιγίδες. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τo Σάββατο, αναμένονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και κυρίως στα δυτικά, στα κεντρικά και στα βόρεια θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα δυτικά, 3 με 5 μποφόρ, που σταδιακά στο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην δυτική και στην κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν αρχικά στη Χαλκιδική και το βράδυ στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας τοπικές βροχές. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, που σταδιακά στο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και πιθανόν στις Σποράδες. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Κυριακή

Για την Κυριακή προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και στη δυτική Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 13 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 17 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μουντιάλ 2022 - Σάββατο: Οι μεταδόσεις σε ΑΝΤ1 και ANT1+

ΥΠΟΙΚ: Διετής αναστολή σε ΦΠΑ ακινήτων και φόρο υπεραξίας στις μεταβιβάσεις

Σημεία για rapid test δωρεάν το Σάββατο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την ΠέμπτηΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που αναμένονται καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Που θα υπάρχει έντονη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.


 

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην ΙερουσαλήμΧθες 21:17 | Ειδήσεις


Εκεί όπου κάποτε η ευλάβεια και η κατάνυξη βασίλευαν, σήμερα ρουκέτες και πυροβολισμοί ταράζουν τον ιερό τόπο.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο