LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2022 10:52

Τροχαίο στην Μεσογείων: Θρήνος για τον 28χρονο αρχισμηνία (εικόνες)

Ο άτυχος άνδρας έτρεχε για να προλάβει το λεωφορείο για να πάει στην Μονάδα του. Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα που του έκοψε το "νήμα" της ζωής.

28χρονος αρχισμηνίας - θύμα - τροχαίο
Ένας 28χρονος αρχισμηνίας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Μεσογείων σε τροχαίο δυστύχημα.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην 114 Πτέρυγα Μάχης που υπηρετούσε όσο και στη γενέτειρά του, τον Βόλο.

Οι φίλοι και οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν μέσα από σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook μην μπορώντας να πιστέψουν πόσο άδικα «έφυγε» ο νεαρός μηχανικός.

Οδύνη και για τον αδελφό του άτυχου αρχισμηνία ο οποίος τον αποχαιρετά με μια φωτογραφία με ένα μαύρο τριαντάφυλλο γράφοντας «Αδελφέ μου».

28χρονος αρχισμηνίας - θύμα - τροχαίο

Στις 05:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο άτυχος άνδρα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της συμβολής της με την Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καθυστερήσει και έτρεχε για να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο ώστε να φτάσει εγκαίρως στη Μονάδα που υπηρετούσε, στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Τανάγρα.

Εκείνη τη στιγμή ένα υπηρεσιακό όχημα των ενόπλων δυνάμεων που οδηγούσε στρατιώτης κατέβαινε το ρεύμα με κατεύθυνση την Αθήνα. Ο οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει τον πεζό, τον χτύπησε και τον πέταξε στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας όπου παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα.

28χρονος αρχισμηνίας - θύμα - τροχαίο

Οι περίοικοι προσπάθησαν να βοηθήσουν και κάλεσαν το ΕΚΑΒΟ 28χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σε νοσοκομείο νοσηλεύονται οι οδηγοί των δύο οχημάτων.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο οδηγών και πραγματοποιούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Μουντιάλ 2022 - Παρασκευή: Οι μεταδόσεις σε ΑΝΤ1 και ANT1+

“Κιβωτός του Κόσμου” - Αδελφός πατρός Αντωνίου: τα κυκλώματα δεν χώνεψαν όσα κατάφερε ένας φτωχός παπάς (βίντεο)

Καταγγελία φοιτητή: δεν μου δίνουν πτυχίο, αν δεν πληρώσω για την Εστία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες από την επίθεση του άνδρα κοντά σε σταθμό μετρό στο Λονδίνο.

Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιώνΣήμερα 13:18 | Ειδήσεις

Η μήνυση κατατέθηκε από την οικογένεια μηχανοδηγού, που έχασε την ζωή στη μοιραία σύγκρουση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος, το bonus παραγωγικότητας και ο νέος δικαστικός χάρτης13:52Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)13:38Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών13:26Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι13:12Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία12:34Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)11:53Θεσσαλονίκη: Μαθητής Δημοτικού έβγαλε μαχαίρι σε καυγά στο σχολείο!11:40Διαρροή mail - ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή11:27Πάτρα: Συμμορία μαθητών επιτέθηκε σε 13χρονο11:13Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς11:00Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζούς – 4 τραυματίες σε νοσοκομείο10:47Τηλεθέαση - “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”: Πρωτιά τον Απρίλιο10:33“Το Πρωινό” - Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του10:20Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση10:06Το ματωμένο “αρχείο” των ρωσικών επιθέσεων στην Ευρώπη09:52Φωτιά στο Μάτι: Επιζώντες και συγγενείς θυμάτων μιλούν στον ΑΝΤ1 για την δικαστική απόφαση (βίντεο)09:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο