LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 24 Νοεμβρίου 2022 09:15

Πλειστηριασμοί: προσωρινή λύση για την άνεργη μητέρα που “πετούσαν στον δρόμο” (βίντεο)

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης, μέσω της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, οδήγησε σε άμεσες εξελίξεις για την γυναίκα που “έβγαζαν” από το σπίτι της, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Καλημέρα Ελλάδα - μητέρα - δανειολήπτρια

Μια προσωρινή λύση που ικανοποιεί τις άμεσες ανάγκες της νεαρής, άνεργης μητέρας, που μεγαλώνει μόνη της τα δύο ανήλικα παιδιά της και κινδύνευε στο τέλος του μηνός να βρεθεί μαζί τους «στον δρόμο», δόθηκε μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος, την Τετάρτη, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως είπε σήμερα στην εκπομπή η δικηγόρος της γυναίκας, Κατερίνα Φραγκάκη, αμέσως μετά την προβολή του θέματος στον ΑΝΤ1, επικοινώνησαν μαζί της από την εταιρεία που είχε αγοράσει το «κόκκινο δάνειο» της μητέρας και προχώρησαν ήδη σε πλειστηριασμό του σπιτιού. Η δικηγόρος της εταιρείας την ενημέρωσε πως θα δοθεί προσωρινά η δυνατότητα που ζητούσε και η πλευρά της μητέρας, να παραμείνει στο σπίτι πληρώνοντας ενοίκιο και ακόμη πως θα εξεταστεί ένα υπάρχει δυνατότητα να αποκτήσει ξανά μέσω αγοράς, το σπίτι που «έχασε» λόγω των χρεών της.

«Ήδη το σπίτι είχε χαθεί όταν ανέλαβα την υπόθεση. Κάλεσα την δικηγόρο και της είπα ότι σε ανθρώπινο επίπεδο πρέπει κάτι να γίνει, ώστε αυτή η μονογονεϊκή οικογένεια με τα δύο παιδιά να μην μείνει στον δρόμο, αλλά μου έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες πως δεν μπορεί να γίνει κάτι και έδιναν διορία μέχρι το τέλος του μήνα για να φύγουν από το σπίτι η μητέρα με τα παιδιά. Όταν ζητούσαν να μισθώσει το ακίνητο, της έλεγαν “όχι, δεν υπάρχει τέτοια λύση, πρέπει να φύγετε από το ακίνητο”. Τώρα είπαμε πως θα πληρώνει ένα μικρό ενοίκιο και συζητήσαμε με την δικηγόρο μήπως βρεθεί μια λύση για να αποκτήσει ξανά το ακίνητο της», σημείωσε η δικηγόρος.

Η ίδια η άνεργη μητέρα, ανακουφισμένη από τις εξελίξεις και συγκινημένη και από την αγάπη των τηλεθεατών, πολλοί εκ των οποίων προσφέρθηκαν ακόμη και να την στηρίξουν οικονομικά, ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου για την δημοσιοποίηση της υπόθεσης της, καθώς χάρη σε αυτήν βρέθηκε κάποια λύση που την ικανοποιεί.

Η γυναίκα, εμφανώς συγκινημένη είπε χαρακτηριστικά «ένιωθα μόνη μου και τώρα νιώθω ό,τι έχω μια τεράστια αγκαλιά από όλους σας».

Ειδήσεις σήμερα:

Μουντιάλ 2022: Οι μεταδόσεις της Πέμπτης σε ΑΝΤ1 και ANT1+

Τροχαίο - Μεσογείων: νεκρός ο πεζός που χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα (εικόνες)

“Κιβωτός του Κόσμου”: πατήρ Αντώνιος και παπαδιά μιλούν για “θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο