LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2022 17:42

Τσίπρας σε Κολοβού: Την ιστορία αυτή θα την βλέπουμε διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου του Μητσοτάκη

Την Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την έξωσή της από την αστυνομία. Τι συζήτησαν.

Αλέξης Τσίπρας - Ιωάννα ΚολοβούΤην Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την επιχείρηση έξωσης της από την αστυνομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με την κα Κολοβού για την τραγική εμπειρία της. «Κρατάς γερή άμυνα» της είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «η πιο καλή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εξέφρασε τον φόβο του ότι «την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε πλέον διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη» και υπογράμμισε ότι «την περίοδο των μνημονίων, παρά τις πιέσεις της τρόικα, υπήρχε προστασία της λαϊκής πρώτης κατοικίας. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε τότε πρόταση δυσπιστίας στον κ. Σταϊκούρα και μας έλεγαν ότι είμαστε τρελοί. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες».

«Χρωστούν ως κόμμα 390 εκ. ευρώ δανεικά και αγύριστα. Είχαν βουλευτή τον Πάτση και του έδιναν απευθείας αναθέσεις 1 εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στα funds υπενθύμισε ότι «εμείς φέραμε έναν νόμο το 2015 που προέβλεπε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης και φορολόγηση όλων των πράξεων των funds και η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε έναν νόμο του 2003 που ούτε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης ούτε φορολόγηση προέβλεπε».

Από την πλευρά της η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος μοιράστηκε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την τραγική της εμπειρία λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πιο τρομερό πράγμα, να ακούς την πόρτα του σπιτιού σου να σπάει. Σαν εφιάλτης. Ούτε στην τουαλέτα δεν άφηναν να πάω» και ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε. «Να είναι καλά τα παιδιά. Η αλληλεγγύη τους με έσωσε».

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή της υπόθεσης Κολοβού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιός Δυτικού Νείλου: Ακόμη 1 θάνατος στη χώρα μας

“Κιβωτός του Κόσμου”: Νέες καταγγελίες στον ΑΝΤ1 - Ποια πρόσωπα μπαίνουν στο ΔΣ της ΜΚΟ

Τροχαίο: Οδηγός παρέσυρε 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη (εικόνες)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η κυβέρνηση της Γροιλανδίας θα συμμετάσχει στη συνάντηση μεταξύ του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και Δανών αξιωματούχων23:58Έμμα - Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη της συνοδηγού του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη 23:48Κοζάνη: Αποκλεισμό σε Σιάτιστα και Φιλώτα επί της Εγνατίας οδού αποφάσισαν οι παραγωγοί23:38Γάζα: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος23:24Ιωάννινα: Κλιμάκωση αγροτικών κινητοποιήσεων με 48ωρους αποκλεισμούς23:10Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΟΦΗ "λύγισε" τον Αστέρα κι έκλεισε θέση για τα προημιτελικά22:56Κύπρος-ΕΕ: Προτεραιότητα η επανένωση της Κύπρου δηλώνει η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν22:42Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Λάρισα και Λαμία22:28Αναστέλλεται η απεργία των λαϊκών αγορών22:14Θεσσαλονίκη - Μπλόκα αγροτών: Σε 48ωρους αποκλεισμούς προχωρούν οι παραγωγοί από αύριο22:00Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου21:46Αγροτικές κινητοποιήσεις: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησαν αγρότες από 14 μπλόκα21:36"Καίνε" οι ανατιμήσεις τιμών των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι21:26Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ήπειρο21:12Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:58ANT1 Sports: Χωρίς νίκη για τις ελληνικές ομάδες ξεκίνησε η διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκα20:44Τέλλογλου για αγροτικές κινητοποιήσεις: "Παράθυρο" και για άλλα χρήματα στους αγρότες20:30Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Παπαδάκη20:16Χαλκιδική: Συμβολικός αποκλεισμός από αγρότες και κτηνοτρόφους στη Νέα Τρίγλια20:02Βία ανηλίκων: Το σχόλιο του Παναγιώτη Στάθη μετά την δολοφονία του 17χρονου από ανήλικο στις Σέρρες (βίντεο)19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο