LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2022 17:42

Τσίπρας σε Κολοβού: Την ιστορία αυτή θα την βλέπουμε διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου του Μητσοτάκη

Την Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την έξωσή της από την αστυνομία. Τι συζήτησαν.

Αλέξης Τσίπρας - Ιωάννα ΚολοβούΤην Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την επιχείρηση έξωσης της από την αστυνομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με την κα Κολοβού για την τραγική εμπειρία της. «Κρατάς γερή άμυνα» της είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «η πιο καλή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εξέφρασε τον φόβο του ότι «την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε πλέον διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη» και υπογράμμισε ότι «την περίοδο των μνημονίων, παρά τις πιέσεις της τρόικα, υπήρχε προστασία της λαϊκής πρώτης κατοικίας. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε τότε πρόταση δυσπιστίας στον κ. Σταϊκούρα και μας έλεγαν ότι είμαστε τρελοί. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες».

«Χρωστούν ως κόμμα 390 εκ. ευρώ δανεικά και αγύριστα. Είχαν βουλευτή τον Πάτση και του έδιναν απευθείας αναθέσεις 1 εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στα funds υπενθύμισε ότι «εμείς φέραμε έναν νόμο το 2015 που προέβλεπε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης και φορολόγηση όλων των πράξεων των funds και η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε έναν νόμο του 2003 που ούτε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης ούτε φορολόγηση προέβλεπε».

Από την πλευρά της η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος μοιράστηκε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την τραγική της εμπειρία λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πιο τρομερό πράγμα, να ακούς την πόρτα του σπιτιού σου να σπάει. Σαν εφιάλτης. Ούτε στην τουαλέτα δεν άφηναν να πάω» και ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε. «Να είναι καλά τα παιδιά. Η αλληλεγγύη τους με έσωσε».

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή της υπόθεσης Κολοβού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιός Δυτικού Νείλου: Ακόμη 1 θάνατος στη χώρα μας

“Κιβωτός του Κόσμου”: Νέες καταγγελίες στον ΑΝΤ1 - Ποια πρόσωπα μπαίνουν στο ΔΣ της ΜΚΟ

Τροχαίο: Οδηγός παρέσυρε 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”Σήμερα 08:10 | Τοπικά Νέα

Ο δικηγόρος του μαθητή που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βασανισμού στο σχολείο του, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο