LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2022 11:12

Λάρισα: Γυναίκα σταμάτησε το αμάξι στη μέση του δρόμου, άρχισε να χορεύει και να πετάει καρέκλες (εικόνες)

Στο τσακίρ κέφι η νεαρή οδηγός, μετά από όλα αυτά έριξε το αυτοκίνητο της σε ένα δέντρο προσπαθώντας να παρκάρει, πριν την ηρεμήσουν οι αστυνομικοί.

γυναίκα - αυτοκίνητο - χορός - Λάρισα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι αντίκρισαν το τραγελαφικό σκηνικό νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Βόλου, στη Λάρισα, λίγο μετά τις 4 μ.μ. όταν μία οδηγός ούσα παραπάνω από το κανονικό ευδιάθετη, σταμάτησε το αυτοκίνητό της στη μέση της οδού Βόλου, με ανοικτές τις πόρτες και τη μουσική να παίζει Κωνσταντίνο Αργυρό στην διαπασών, κατέβηκε από το όχημά της και άρχισε να χορεύει.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να σταθμεύσει το έριξε πάνω σε ένα δέντρο, ενώ ταυτόχρονα πηδούσε από το παράθυρο.

γυναίκα - αυτοκίνητο - χορός - Λάρισα

Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι περαστικοί έμειναν άναυδοι με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, γύρω στα 35 ετών καθώς αφού έκανε το… σόου της δεν σταμάτησε εκεί, βρήκε δύο καρέκλες από παρακείμενο παντοπωλείο και άρχισε να τις πετάει στον δρόμο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Εν τέλει κατάφεραν να την βάλουν μέσα στο περιπολικό.

γυναίκα - αυτοκίνητο - χορός - Λάρισα

γυναίκα - αυτοκίνητο - χορός - Λάρισα

γυναίκα - αυτοκίνητο - χορός - Λάρισα

γυναίκα - αυτοκίνητο - χορός - Λάρισα

Πηγή: onlarissa.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αλβανία - Πλημμύρες: νεκροί πατέρας και γιός που παρασύρθηκαν από χείμαρρο

Ρεύμα - ΔΕΗ: τα τιμολόγια για τον Δεκέμβριο

Ρόδος: Οικιακή βοηθός έπνιξε την ηλικιωμένη που φρόντιζε


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Κυριακή: Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίαςΧθες 14:44 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα εντονότερα φαινόμενα. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδώνΣήμερα 06:19 | Ειδήσεις

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σε σταθμό του μετρό, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Σε κρίσιμη κατάσταση ένα άτομο.

Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρόΣήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Δυο άτομα ακινητοποίησαν τον φύλακα, σπάσανε τα παράθυρα σε σκαπικά μηχανήματα και πέταξαν από μία μολότοφ στο καθένα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Βανουάτου: Ισχυρός σεισμός στον “δακτύλιο της φωτιάς”Σήμερα 06:53 | Ειδήσεις

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται περίπου 83 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Πορτ Βίλα και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 25 χιλιόμετρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο - 26 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα 07:17Βανουάτου: Ισχυρός σεισμός στον “δακτύλιο της φωτιάς”07:03Τουρισμός: Το ελληνικό νησί που επιλέγουν οι Γερμανοί06:50Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρό06:36Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών06:23Καιρός - Κυριακή: Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας06:09Τουρκία – Λαοδικεία: Σπουδαία ανακάλυψη στην αρχαία πόλη (εικόνες)23:59ΕΑΠ – Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά: Μνημόνιο για ψηφιακές επιστήμες και τεχνολογία23:46Βόλος: Ήρθαν αντιμέτωποι με διαρρήκτες που έφτασαν με πατίνια και σκαρφάλωσαν από σκαλωσιά23:33Κύπελλο - Άρης: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με τους παίκτες να απέχουν από την απονομή23:19Ερντογάν – Γάζα: Θα πιέζουμε το Ισραήλ μέχρι να σταματήσει η γενοκτονία23:05Φεστιβάλ Καννών: Ο “Χρυσός Φοίνικας” και οι νικητές της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς22:52Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 8χρονη22:38Κυπελλούχος Ελλάδος ο Παναθηναϊκός22:25Έμφυλη βία – Μετρό Αθήνας: Καμπάνια ενημέρωσης για τους επιβάτες22:07Βαλκανικό Πρωτάθλημα: Πέντε χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα21:53Ιράκ: Επέστρεψαν αρχαιολογικοί “θησαυροί” από την Ελβετία21:40Ιωάννινα: Αεροδιακομιδή παιδιού που τραυματίστηκε κάνοντας ποδήλατο21:26Ινδία: Πολύνεκρο δυστύχημα σε παιχνιδότοπο (εικόνες)21:13Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για τα 147 χρόνια του20:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο