LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Νοεμβρίου 2022 12:33

Κάτω Πατήσια: Γυναίκες καταγγέλλουν ξυλοδαρμό από ιερέα

Ο ιερέας φέρεται να εξύβρισε και τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Τι αναφέρουν στην καταγγελία τους οι γυναίκες.

ιερέας
Ένα εξογιστικό συμβάν που περιλαμβάνει τον ξυλοδαρμό δύο γυναικών έλαβε χώρα σε πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των ιδιοκτητών. Ο δράστης ήταν ένας ιερέας που διαθέτει διαμέρισμα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, και τα θύματα του ήταν η υπεύθυνη της εταιρείας που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα του κτιρίου μαζί με την κόρη της.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το protothema.gr συντόνιζαν την ετήσια γενική συνέλευση της πολυκατοικίας για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το κτίριο, κάποιες επισκευές που έπρεπε να γίνουν και το θέμα της θέρμανσης μεταξύ άλλων. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες ήταν και ο ιερέας, ο οποίος ζήτησε από την υπεύθυνη της εταιρείας διαχείρισης να αναρτήσει σε κοινή θέα τα ονόματα των ενοίκων που οφείλουν κοινόχρηστα.

Όταν η υπεύθυνη της εταιρείας διαχείρισης του εξήγησε ότι αυτό απαγορεύεται από το νόμο λόγω προσωπικών δεδομένων ο ιερέας αντέδρασε. «Έκανε σαν να τον διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα» λέει η γυναίκα. «Με γράφετε στα αρχ…» απάντησε ο ιερέας ουρλιάζοντας, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της υπεύθυνης της εταιρείας διαχείρισης. «Η επόμενη κίνηση του ήταν να μας μουντζώσει» προσθέτει. Τότε και οι δυο γυναίκες αντέδρασαν λέγοντάς του, «εσύ τώρα είσαι παππάς και θα πας να λειτουργήσεις;». Ο ιερέας όμως αντέδρασε τότε ακόμη πιο άσχημα: πλησίασε την κόρη της διαχειρίστριας και άρχισε να την χτυπά δυνατά στα χέρια της ρίχνοντας κάτω το κινητό της τηλέφωνο.

«Μετά άρχισε να πηδάει πάνω από το τηλέφωνο για να το καταστρέψει ενώ συνέχισε να την χτυπάει σε όλο το σώμα» λέει στο protothema.gr η μητέρα της και προσθέτει: «Εμένα με έπιασε από το μαλλί και μου ξερίζωσε μία τούφα. Οι υπόλοιποι ένοικοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, όμως ο ιερέας ήταν σε κατάσταση αμόκ. Καλέσαμε την αστυνομία και έπειτα από λίγο τον συνέλαβαν». Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας φέρεται να εξύβρισε και τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κηφισιά: Θύμα ληστείας πρώην αντιδήμαρχος - Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του

“Κιβωτός του κόσμου”: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποιήσεις

Παιδική πορνογραφία - Θεσσαλονίκη: σύλληψη 35χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο