LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2022 11:22

Βιασμός ανηλίκων στα Πετράλωνα: “Είναι σκευωρία - Ο συγγραφέας χειραγώγησε τα παιδιά και τη γυναίκα μου” (βίντεο)

"Αν ήμουν βιαστής δεν θα το παραδεχόμουν, θα αυτοκτονούσα" είπε ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του. Τι ανέφερε για τον συγγραφέα και τα ασφαλιστικά μέτρα που του κατατέθηκαν από τη μητέρα.

Το Πρωινό - υπόθεση - ΠετράλωναΜε την υπόθεση του βιασμού ανηλίκων στα Πετράλωνα, ασχολήθηκε η εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 την Τετάρτη. 

Ο πατέρας φέρεται να βίαζε τον 7χρονο γιο του και να διοργάνωνε "πάρτι οργίων" με τα ανήλικα παιδιά του. Την Τετάρτη αναμένεται η κατάθεση της 22χρονης κοπέλας για τη μήνυση που έγινε το Μάϊο του 2022 για συγκάλυψη από την πλευρά της μητέρας. Ο κ. Σούρας σε δηλώσεις ανέφερε πως "μόνο εγώ γνωρίζω όλη την αλήθεια" ενώ η δικηγόρος της 22χρονης, η κ. Πλαστήρα δήλωσε πως "σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της η μητέρα γνώριζε την κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα".

Τη σιωπή του "έσπασε", μιλώντας στην εφημερίδα "Μπαμ", ο πατέρας των παιδιών από τα Πετράλωνα, τον οποίο κατηγορούν τα παιδιά του - και κυριώς ο γιος του - για τον βιασμό του τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλα συγγενικά πρόσωπα.

Αρχίζοντας, ο συγκεκριμένος άνδρας υποστήριξε ότι αυτός είναι το θύμα στην υπόθεση και δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα: "Νιώθω την ανάγκη να μιλήσω γιατί αυτά που ακούγονται είναι αισχρά. Ακούγονται όλοι εκτός από τον πατέρα, ο οποίος είναι ο αδικημένος, το θύμα", υποστήριξε, μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό, με γυρισμένη την πλάτη και αλλοιωμένη φωνή.

"Με τη σύζυγό μου ήμασταν μια χαρά, όλα ξεκίνησαν όταν χωρίσαμε. Ήταν συναινετικό διαζύγιο, είχαμε βρει τη διατροφή, τις μέρες και τις ώρες που θα έβλεπα τα παιδιά. Μοναδικός όρος όσον αφορά τα παιδιά μας ήταν να μην τα βάζω μέσα στο αυτοκίνητο, όταν ήμουν πιωμένος. Έπαιρνα τα παιδιά και πηγαίναμε βόλτες κάθε Κυριακή", ισχυρίστηκε.

Αναφερόμενος στον συγγραφέα, ανέφερε πως  "αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη ζωή μας όταν ξεκίνησε να κάνει μάθημα στον γιο μου, γιατί ήταν αδύναμος. Τα παιδιά ήταν φυσιολογικά, δεν άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά τους απέναντί μου", είπε.

Όλα όμως άλλαξαν τον Ιούλιο 2017, όταν η πρώην σύζυγός του κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, η οποία προέβλεπε ότι ο πατέρας δεν έπρεπε να έχει σχέσεις με τον γιο του, επειδή τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

"Πάγωσα, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της αλλά μάταια. Είδα στην αναφορά ότι ο μοναδικός που μιλούσε για αυτά ήταν ο συγγραφέας. Πήγα και τον βρήκα στο σπίτι του. Εκείνος μου έκλεισε την πόρτα και μου ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου", είπε.

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι οι καταγγελίες του γιου του περί βιασμών και οργίων είναι προϊόν της χειραγώγησής του από τον συγγραφέα. "Δεν ξαναμίλησα με το παιδί γιατί μου είχαν κάνει περιοριστικά μέτρα", ξεκαθάρισε και υποστήριξε πως όλα όσα κατηγορείται είναι αποκύημα της "σχιζοφρένειας" του συγγραφέα.

"Αν ήμουν βιαστής δε θα στο παραδεχόμουν. Θα έκανα κάτι καλύτερο, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω! Παρά να κάθομαι να κουβαλάω αυτόν τον σταυρό τόσα χρόνια".

Ακόμα, ο κατηγορούμενος πατέρας τόνισε ότι τα παιδιά του έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις: "Άλλα έλεγαν στην αρχή, άλλα στη μέση, άλλα στο τέλος", είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

NASA: Εκτοξεύθηκε με επιτυχία η αποστολή Άρτεμις 1 για τη Σελήνη (βίντεο)

Πολωνία – Μπάιντεν: Απίθανο οι εκρήξεις να προέρχονται από πύραυλο που εκτόξευσαν οι Ρώσοι

Missing Alert για 46χρονη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο