LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Νοεμβρίου 2022 17:05

“Family Game”: Άφθονο γέλιο και απίθανες δοκιμασίες το Σάββατο (εικόνες)

Απρόβλεπτες δοκιμασίες και γέλιο μέχρι δακρύων "υπόσχεται" το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τους Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. 

FAMILY GAME - ANT1

Είναι οικογενειακό! Είναι απρόβλεπτο! Είναι μοναδικό! Είναι το Family Game, με τους αγαπημένους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά και αυτό το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα μας χαρίσει άλλο ένα διασκεδαστικό βράδυ!

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

Καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας και παίξτε μαζί με τις οικογένειες Αντωνιάδη και Ιωαννίδη τα πιο τρελά παιχνίδια.

Στο πλατό του «Family Game» βάζουμε τέρμα την ένταση γιατί έχουμε γενέθλια, το ζαχαροπλαστείο παίρνει φωτιά και κερνάει τούρτες ασταμάτητα!

Ποια οικογένεια θα φάει τα περισσότερα κεράσματα; Ποια οικογένεια θα μείνει με τη γλύκα;

Ο Μάρκος προσκαλεί την Έλενα σε ένα δείπνο για δύο, άλλα στην παρέα τους έχουν και τον Λουκά και τον Νίκο! Πώς βρεθήκαν μαζί τους αφού το δείπνο είναι για δύο;

FAMILY GAME - ANT1

FAMILY GAME - ANT1

Καλεσμένοι στο «Family Game» αυτή την εβδομάδα είναι τα παιδιά των λουλουδιών.

Θα την βγάλουν «καθαρή» ή θα πάρουν «αέρα» τα μυαλά τους;

Τέλος οι οικογένειες μεταφέρονται «αεροπορικώς» στον πιο παγωμένο προορισμό για ένα γρήγορο και παγωμένο ντους που τους αφήνει όλους «παγωτό».

Ποια οικογένεια θα καταφέρει να περάσει στον μεγάλο τελικό;

Ποια θα διεκδικήσει το έπαθλο των 5000 ευρώ;

«Family Game». Το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου έρχεται στον ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο στις 20:00, και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

Ακόμα κάθεστε; Πάρτε οικογένεια, φίλους ή όποια ομάδα θέλετε, και ελάτε να παίξετε ασταμάτητα, να κερδίσετε μετρητά και να διασκεδάσετε αμέτρητα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο https://www.antenna.gr/familygame/form και παίξτε το παιχνίδι της ζωής σας!

«Family Game»: Το παιχνίδι γίνεται οικογενειακή υπόθεση!

FAMILY GAME - ANT1

FAMILY GAME - ANT1

FAMILY GAME - ANT1

Συντελεστές

Εκτέλεση Παραγωγής: Barkingwell Media

Executive Producer: Ντόρα Πνευματικάτου

Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης

Αρχισυνταξία: Πάττυ Ξυράφη, Σόφη Καραγγιάνη

#FamilyGame

«Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Κάθε Σάββατο στις 20:00 στον ΑΝΤ1.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες “ξάφρισαν” σε δύο λεπτά μεζονέτα στη Θέρμη (βίντεο)

Πολύτεκνη αγρότισσα Tik-Toker: Ο Μητσοτάκης είναι αδύνατος, θα τον...παχύνω

Nord Stream - Βαλτική: Πλοία με απενεργοποιημένους ραδιοφάρους πέρασαν πριν την έκρηξη


 

 

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο