LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2022 16:24

Κερδύλια - Θάνατος 51χρονου: Σοκ από τα ευρήματα της νεκροψίας

"Θρίλερ" με τον θάνατο του 51χρονου στα Καδρύλια. Τι έδειξε η νεκροψία. Τι ερευνούν οι Αρχές. 

Αλυσοπρίονο

Τις ακριβείς συνθήκες θανάτου, 51χρονου που εντοπίστηκε σε δάσος στα Κερδύλια, διερευνούν οι αρχές. Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα από αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το θύμα είχε πάει μαζί με έναν 59χρονο στο δάσος και οι δυο τους φέρονται να προχωρούσαν σε εργασίες παράνομης υλοτόμησης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, άγνωστο πως, τόσο ο 51χρονος όσο και ο 59χρονος τραυματίστηκαν από το αλυσοπρίονο.

Ο 59χρονος φέρεται να τηλεφώνησε στο γιο του που τον παρέλαβε από το σημείο αφήνοντας πίσω τον 51χρονο, ο οποίος στη συνέχεια κατέληξε.

Ο 59χρονος στην κατάθεσή του στις αρχές και υποστήριξε πως αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο και δήλωσε άγνοια για την τύχη του συνεργάτη του ωστόσο φέρεται να πέταξε το κινητό του τηλέφωνο στο δάσος για να μην εντοπιστεί.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πέντε μαχαίρια παραπέμφθηκαν να δικαστούν Στο αυτόφωρο αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από αναβολή που ζήτησαν.

Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του 59χρονου αναφορικά και με τον θάνατο του 51χρονου ενώ εισαγγελέας ποινικής δίωξης έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα.

Έλειπε μεγάλο μέρος της σορού

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν στη Voria.gr ιατροδικαστικές πηγές, η σορός του 51χρονου ήταν σε προχωρημένη σήψη καθώς βρέθηκε σε ένα σημείο όπου οι καιρικές συνθήκες και κυρίως τα άγρια ζώα είχαν άμεση επαφή με το πτώμα του άνδρα.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή εντοπίστηκε τραύμα στον αριστερό μηρό του 51χρονου, πιθανότατα από αλυσοπρίονο -επιβεβαιώνεται και από το σκίσιμο στο παντελόνι του-, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο θάνατος είναι πολύ γρήγορος, «ζήτημα λεπτών».

Μάλιστα, έλειπε μεγάλο κομμάτι της σορού του 51χρονου καθώς η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις 4 Νοεμβρίου στο ΑΤ Βόλβης από τον αδερφό του και στη δασική περιοχή κυκλοφορούν αρκετά άγρια ζώα που προφανώς προσέγγισαν τον νεκρό.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τραύμα στο σώμα του 51χρονου δεν είναι σύνηθες τραύμα σε ανατομικό τμήμα που να φανερώνει προσχεδιασμένο έγκλημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: Μαθητής έμεινε παράλυτος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Μπάιντεν – Τραμπ σε κρίσιμη μονομαχία

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Έκλεβαν καταλύτες με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΣήμερα 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο