LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 06 Νοεμβρίου 2022 11:36

Ο Άαρον Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του

Θρήνος για τον πρόωρο θάνατο του Άαρον Κάρτερ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του.

AP - Άαρον Κάρτερ
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών άφησε ο Άαρον Κάρτερ. O διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός, αδερφός του Νικ Κάρτερ, του δημοφιλούς συγκροτήματος Backstreet Boys, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια το Σάββατο και συγκεκριμένα στην μπανιέρα.

Όπως έγραψε το TMZ, οι αρχές έλαβαν μια κλήση στις 11 το πρωί του Σαββάτου (05/11) για πνιγμό ενός άνδρα στην μπανιέρα.

Ντετέκτιβ από το τμήμα ανθρωποκτονιών μετέβησαν στο σημείο, ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκληματική ενέργεια, ενώ δήλωσαν πως πρόκειται για τυπική διαδικασία. Η επίσημη αιτία θανάτου είναι άγνωστη και πιθανότατα δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροψία και η έκθεση του ιατροδικαστή.

Ο Άαρον Κάρτερ ξεκίνησε την καριέρα του ως hip hop και pop τραγουδιστής στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Στον απόηχο της λάμψης του μεγάλου του αδερφού, Νικ, απέκτησε και εκείνος φανατικό κοινό ειδικά στις εφηβικές και προεφηβικές ηλικίες.

Πάλεψε με ζητήματα εθισμού για χρόνια, ενώ μερικές φορές τα μοιράζονταν δημόσια.

Σε μια εμφάνιση του 2019 στην τηλεοπτική εκπομπή «The Doctors», ο Άαρον Κάρτερ κρατούσε μια τσάντα γεμάτη συνταγογραφούμενα φάρμακα που είπε ότι πήρε, αφού διαγνώστηκε με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, μανιοκατάθλιψη και άγχος.

AP - Άαρον Κάρτερ

Ο Άαρον Κάρτερ πήγε σε κέντρα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά πολλές φορές, με πιο πρόσφατη νωρίτερα φέτος, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την επιμέλεια του γιου του, Πρινς, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Πηγή: fthis.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “EVA” - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: οι ισχυρές καταιγίδες κινούνται προς τα ανατολικά

Αδελφοκτονία στην Μάνδρα - Βέρρας: Ο 14χρονος σκότωσε τον 17χρονο, πάνω σε παιχνίδι

Βασιλακόπουλος για τριδημία: Πιθανή η διαδοχική νόσηση - Λίγοι θα έχουν δύο ιώσεις ταυτόχρονα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο