LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Νοεμβρίου 2022 20:36 | Ανανέωση: 05 Νοεμβρίου 2022 20:40

ΟΦΗ - Ιωνικός: “Έσπασαν το ρόδι” οι Νικαιώτες στο Ηράκλειο

Την πρώτη του νίκη στη Super League πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Ιωνικός.

ΟΦΗ - Ιωνικός - superleague
Την πρώτη του νίκη στη Super League και, μάλιστα, εκτός έδρας, πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Ιωνικός στο Ηράκλειο με 2-0 επί του ΟΦΗ, στο δεύτερο χρονικά ματς της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά από 4 ισοπαλίες στα πρώτα 10 ματς, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού «έσπασε το ρόδι» με τα δύο γκολ του Μάντζη στο δεύτερο ημίχρονο, ένα «τρίποντο» που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ο ΟΦΗ παρότι προερχόταν από τη σπουδαία ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη επί του Αρη, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Ιωνικός είναι στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς και ο ΟΦΗ είναι στη 12η θέση με 7 βαθμούς. Οπότε και για τους δύο το μοναδικό ζητούμενο στο αποψινό παιχνίδι είναι η νίκη.

Αν και ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ο Ιωνικός ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη με το σουτ του Σεμπά στο 5ο λεπτό να αιφνιδιάζει τον Μανδά, ο οποίος δεν έβαλε σωστά τα χέρια του και η μπάλα αφού πήρε περίεργη τροχιά κατέληξε κόρνερ.

ΟΦΗ - Ιωνικός - superleague

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 20΄ με τον Τζου να πιάνει το διαγώνιο σουτ και τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει με δυσκολία. Στο 26΄ ο Ιωνικός είχε τη δεύτερη καλή στιγμή του στον αγώνα. Μετά το γύρισμα του Σεμπά στο ύψος του πέναλτι, ο Μάντζης επιχείρησε το πλασέ κι έστειλε τη μπάλα αρκετά μακριά από την εστία του Μανδά.

Και πάλι οι Νικαιώτες έφτασαν με αξιώσεις στην εστία των Κρητών, στο 32ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη να επιχειρεί το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Μανδά να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία. Το ημίχρονο έκλεισε με το διαγώνιο σουτ του Γκερέρο στο 44΄ να φεύγει εκτός εστίας.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 56΄. Ο Λοβέρα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μάντζης με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον Μπαλογιάννη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανδά για το 0-1.

Τα πάντα τελείωσαν στο 84΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μάντζη, με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση. Ο σκόρερ του Ιωνικού έφυγε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, γύρισε στον Ρομαό ο τελευταίος νικήθηκε από τον Μανδά, αλλά ο Μάντζης με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

ΟΦΗ - Ιωνικός - superleague

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (63΄ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Περέα, Μεγιάδο (74΄ Ντίκο), Ντιουσέ (63΄ Ντουρμισάι), Τοράλ (25΄ λ.τρ. Μπουζούκης), Τζου (46΄ Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς, Ρομαό, Φαντιγκά (76΄ Μασάς), Λοβέρα (66΄ Κάνιας), Σεμπά (87΄ Αντούνες), Ελευθεριάδης, Μάντζης (87΄ Ιωαννίδης).

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς - Paris Master: μεγάλη μάχη αλλά... ήττα κόντρα στον Τζόκοβιτς

Κακοκαιρία “EVA”: Μήνυμα του 112 και στην Αττική – Συστάσεις για περιορισμό μετακινήσεων

Ταϊγανίδης: τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε τον Παραολυμπιονίκη κολυμβητή (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο