LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Νοεμβρίου 2022 13:55 | Ανανέωση: 05 Νοεμβρίου 2022 13:55

Μάνδρα - Αδελφοκτονία: Δίωξη στον 14χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ο 14χρονος οδηγείται στον ανακριτή ανηλίκων, ενώ υποστηρίζει ότι ο θάνατος του αδελφού του οφείλεται σε ατύχημα και όχι σε πρόθεση να τον βλάψει.

14ΧΡΟΝΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΜΑΝΔΡΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ - 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στον 14χρονο από την Μάνδρα που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του την Πέμπτη το βράδυ.

Ο 14χρονος οδηγείται στον ανακριτή ανηλίκων, ενώ υποστηρίζει ότι ο θάνατος του αδελφού του οφείλεται σε ατύχημα και όχι σε πρόθεση να τον βλάψει.

Ο πατέρας του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος και θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει τελέσει τα αδικήματα της παραμέλησης ανηλίκου και της οπλοκατοχής.

Τι έδειξαν νεκροτομή και βαλλιστική

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 17χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη Μάνδρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ευρήματα του ιατροδικαστή, δείχνουν να επιβεβαιώνουν την κατάθεση του 14χρονου που ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τον αδερφό από λάθος, νομίζοντας ότι είναι αγριογούρουνο.

Ο ιατροδικαστής φέρεται να βρήκε μόνο ένα τραύμα στον 17χρονο στον αυχένα του και κανένα άλλο σημάδι κακοποίησης, γεγονός που συνάδει με τα όσα υποστήριξε ο 14χρονος στην κατάθεση του

Η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι το ένα από τα δύο φυσίγγια που εντοπίστηκαν δίπλα στο πτώμα του 17χρονου, προέρχονται από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 14χρονος.

Το άλλο προέρχεται από άλλη καραμπίνα, αλλά αυτό το στοιχείο δεν κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς καθώς στην περιοχή δραστηριοποιούνται κυνηγοί και υπάρχουν διάσπαρτα φυσίγγια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “EVA”: μέτωπο καταιγίδων 900 χλμ. έρχεται στην Ελλάδα (χάρτης)

Τροχαίο – Κατεχάκη: Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε στάση λεωφορείου

Σουφλί: Δύο νεκροί από φωτιά σε σπίτι

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο