LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 04 Νοεμβρίου 2022 06:41

“The 2Night Show”: Ο Κώστας Φιλίππογλου για τις “Άγριες Μέλισσες” και το “Εκτός Υπηρεσίας”

Για τις τηλεοπτικές δουλειές του μίλησε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, που ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Πέμπτης.

The 2Night Show - Κώστας Φιλίππογλου

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Πέμπτης ήταν ο Κώστας Φιλίππογλου, ο οποίος μίλησε για τις μοναδικές εμπειρίες που είχε στα γυρίσματα από τις «Άγριες Μέλισσες», στις πλάκες με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τη μοναδική του εμπειρία από το «Εκτός Υπηρεσίας», αλλά και τις πρώτες φορές που οι γονείς του είδαν τη δουλειά του.

«Η μητέρα μου είχε δύσκολη γέννα γιατί ήμουν ο πρωτότοκος. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, κανείς δεν είχε σχέση με την υποκριτική. Έχω κάνει μεροκάματα στην οικοδομή από 15 χρονών. Έχω δουλέψει αργότερα σαν μαρμαράς, αλλά ήταν πολύ κουραστικές δουλειές. Είχα περάσει στην Νομική Θράκης και τα παράτησα όλα και πήγα στη Δραματική Σχολή, είπε ο σκηνοθέτης για τα πρώτα του βήματα και περιγράφοντας την ανακοίνωση της ενασχόλησής του με το θέατρο στους γονείς του, είπε:

«Όταν το ανακοίνωσα, κάπως πάγωσαν και μου είπαν να κάνω ότι θέλω. Δεν είχαν καταλάβει τι σημαίνει αυτό, πόσο σημαντικό είναι για μένα. Ερχόντουσαν να με δουν με υπερηφάνεια. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη το 2000, έρχονται και οι δικοί μου και κατάλαβαν πόσο σπουδαίο είναι όλο αυτό. Τους βάζω στην πρώτη σειρά και ξαφνικά τον βλέπω να μουρμουράει. Επί δύο ώρες, με ξεμάτιαζε μη τυχόν και συμβεί κάτι στην σκηνή. Ήταν πολύ συγκινητικό. Για αυτούς ήταν ένας άλλος κόσμος και επιτέλους η μητέρα μου με χαίρεται στην τηλεόραση γιατί τον πατέρα μου τον έχασα το 2018».

The 2Night Show - Κώστας Φιλίππογλου

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Αιμίλιο Χειλάκη στα γυρίσματα της πρώτης τηλεοπτικής του δουλειάς, τις «Άγριες Μέλισσες», είπε ότι, ενσωμάτωνε αυτοσχέδια κείμενα στα σενάρια.

«Έχεις δει τα Φιλαράκια που λέει ο Τζόι, “εγώ τα γράφω τα σενάρια γιατί αυτοί δεν γράφουν καλά σενάρια” και μετά από δύο επεισόδια τον ρίχνει ο σεναριογράφος στο ασανσέρ κάτω στο φρεάτιο; Μην την πατήσουμε έτσι τώρα και με σκοτώσουν! Έχει γίνει όμως, ναι, στις Άγριες Μέλισσες. Έχουν δείξει πολλά επεισόδια που ο Αιμίλιος Χειλάκης έσκυβε για να μην τον πιάσουν τα γέλια.

«Έχουμε κάνει διάφορα με τον Αιμίλιο Χειλάκη στα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά να σου πω κάτι, αυτός το ξεκίναγε! Γιατί έλεγε συνέχεια, “μήπως εδώ να το κάνουμε έτσι” και το ξεκίναγε. Είναι πολύ μπαλαφάρας. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή και βρήκαμε εκεί τα παιδιά που ήταν όλοι υπέροχοι γιατί εγώ, ο Χειλάκης, ο Κουρής και η Καλλιμάνη μπήκαμε στην τρίτη σεζόν. Σήμερα στεναχωριέμαι πολύ που δεν τον έχω αυτόν τον νομάρχη! Αυτή ήταν και η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση, στις “Άγριες Μέλισσες”» πρόσθεσε.

The 2Night Show - Κώστας Φιλίππογλου

Τέλος, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», διερωτήθηκε «γιατί τον πληρώνουν… αφού περνάει τόσο καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 168 σημεία

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου επιστρέφει στην πρωθυπουργία

Κακοκαιρία “EVA”: πτώση θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)Σήμερα 16:49 | Ειδήσεις

Για «κοστολογημένο και καλά μελετημένο σχέδιο ανάταξης των βασικών υποδομών της Θεσσαλίας» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός από το Μουζάκι

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικόςΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη η επεισοδιακή καταδίωξη που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12“Daniel” - ΕΛΓΑ: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ 15:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντες 15:45Σεισμός στην Κρήτη15:31Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικός15:17“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά (εικόνες)15:04Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία όχι η πολιτική σταθερότητα 14:51Άγιος Νικόλαος: Φώναξε τον φίλο του στο σπίτι του και τον μαχαίρωσε14:38Σκρέκας για πασχαλινό τραπέζι: Πώς θα κινηθούν οι τιμές των τροφίμων 14:24“Ψυχοκόρες”: Εξελίξεις για τις τέσσερις αδερφές στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)14:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο