LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Νοεμβρίου 2022 16:54

ΠΑΟΚ - Ντάρκο Κέλι: Ο τραυματισμός, το χειρουργείο και το μήνυμά του (εικόνες)

Στο χειρουργείο ο 25χρονος Αμερικανός φόργουρντ μετά τον φρικτό τραυματισμό στον αγώνα με τη Μάλαγα. Το μήνυμα του μπασκεμπολίστα και η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ - Ντάρκο- Κέλι - τραυματισμός

Σε διαδικασία επιστροφής σε ελληνικό έδαφος από την Ισπανία, μετά το παιχνίδι που έδωσε, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, απέναντι στη Μάλαγα, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Η αποστολή θα προσγειωθεί σήμερα -μέσω Ζυρίχης- στην Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει και αύριο θα «πετάξει» από την πρωτεύουσα για τη Ρόδο, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League, κόντρα στον Κολοσσό.

Στην Αθήνα δε, θα μείνει ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος με την άφιξη του «Δικεφάλου» στην Ελλάδα, θα επιστρέψει απόψε στη Θεσσαλονίκη.

Στη βάση των «ασπρόμαυρων» ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να υποβληθεί αύριο (4/11) σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό (κάταγμα εξάρθρημα αριστερής ποδοκνημικής) που υπέστη στον αγώνα με τη Μάλαγα.

ΠΑΟΚ - Ντάρκο- Κέλι - τραυματισμός

Ντάρκο-Κέλι: Πρέπει να πω αντίο στο μπάσκετ για λίγο

Ο ίδιος πάντως δεν χάνει την αισιοδοξία του και με “story” στο Instagram στέλνει μήνυμα για την επιστροφή του, όποτε κι αν γίνει αυτή:

“Δυστυχώς έπαθα έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Απλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έδειξαν ενδιαφέρον, σημαίνει πολλά για μένα. Φίλοι του ΠΑΟΚ, είστε πραγματικά μοναδικοί. Νιώθω ευλογημένος που έχω υποστηρικτικούς συμπαίκτες, προπονητικό επιτελείο αλλά και το κλαμπ στο πλευρό μου. Ξέρω ότι είμαι σε καλά χέρια.

Πρέπει να πω αντίο στο μπάσκετ για λίγο καιρό αλλά είμαι έτοιμος να αρχίσω τη διαδικασία για να επιστρέψω να κάνω αυτό που αγαπώ. Ξέρω ότι η ιστορία μου θα γίνει καλύτερη, γιατί γνωρίζω τον συγγραφέα”.

ΠΑΟΚ - Ντάρτο Κέλι

ΠΑΟΚ - Ντάρτο Κέλι

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρητηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε ότι ο άτυχος παίτης της θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με την επιστροφή της από την Ισπανία. Μάλιστα, ο ίδιος ποζάρει με το χαμόγελο στα χείλη και το πόδι του στον γύψο.

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδική πορνογραφία: Ο συγγραφέας, το πορνογραφικό υλικό και οι ισχυρισμοί του (βίντεο)

Τροχαίο δυστύχημα: Η εξόρμηση για κυνήγι κατέληξε σε τραγωδία

Σέρρες: Θρίλερ με τον θάνατο ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηρόκαστρου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο