LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Νοεμβρίου 2022 16:15

Κατερίνη: Υπό κράτηση ο παίκτης ριάλιτι - Βίντεο με τον εντοπισμό της κοκαΐνης

Πώς πιάστηκε στα «πράσα» ο γνωστός παίκτης reality με τα 235 γρ. κοκαΐνης!

παίκτης reality - σύλληψη - ναρκωτικά - Λεπτοκαρυά Πιερίας

Πρώην παίκτης reality γνωριμιών,  συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στην Κατερίνη, για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης. Ο 36χρονος είχε κρύψει τα πακέτα με τα ναρκωτικά, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Συγκεκριμένα, σε μπλόκο που του έστησαν αστυνομικοί, βρήκαν το αυτοκίνητό του ναρκωτικές ουσίες - 235 γραμμάρια κοκαίνης - και 2.000 ευρώ, τα οποία έκρυβε στο πορτ μπαγκάζ, σε ειδική κρύπτη.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. 

Κατερίνη - ναρκωτικά

Ο άνδρας κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο και γι΄αυτό του είχαν στήσει μπλόκο.

Κατερίνη - ναρκωτικά

Ο 36χρονος δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο Κωνσταντίνος Σομαλης πρόεδρος Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Πιερίας, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, είπε ότι  ο οδηγός συνελήφθη για κακούργημα οδηγήθηκε στον ανακριτή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και παραμένει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Κατερίνης λόγω της μυστικότητας της ανάκρισης δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες πλην του γεγονότος ότι το πολυτελές όχημα κατασχέθηκε όπως προβλέπεται από το νόμο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Κατερίνη - ναρκωτικά

 Η στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκουν τα σκληρά ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Σκοτώθηκε μωρό 18 μηνών - Έπεσε από τον τέταρτο όροφο

“Τρι - δημία” από γρίπη, κορονοϊό και RSV: “Καμπανάκι” από τους ειδικούς (βίντεο)

Ναυάγιο στην Εύβοια: δεκάδες αγνοούμενοι στο Στενό του Καφηρέα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΣήμερα 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Σήμερα 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"Σήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Αμετανόητη δείχνει η νέα πρόεδρος Γκορτνάνα Σιλιάνοφσκα. Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρουςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο 36χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καρδίτσα: μυστήριο με την εξαφάνιση δεκάδων αλόγων (βίντεο)22:21Νέα 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 22:21Μητσοτάκης - Ερντογάν: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για την συνάντηση22:07Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης21:54Ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη: Προσήχθη ένας 13χρονος 21:40Καζακστάν: Πρώην υπουργός βασάνισε και σκότωσε την σύζυγό του21:26Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ολονύκτιες διαμαρτυρίες φοιτητών για την Παλαιστίνη (εικόνες)21:13Conference League - Χρυσοχοΐδης: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη 21:00Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του19:40Κρήτη: Υπάλληλος των φυλακών προσπαθούσε να “περάσει” κινητά σε κρατούμενους19:26“The 2Night Show”: Eυθυμιάδης και Modern Cinderella στην παρέα της Δευτέρας19:12Τουρκία: Προσπάθησε να βγάλει από την χώρα εκατοντάδες σκορπιούς και αράχνες18:59“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ομολογία και η αγωνία για τον Σταύρο (εικόνες)18:45Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)18:32Βραυρώνα: Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό 18:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο