LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Νοεμβρίου 2022 13:28

Μοιραράκη: Η κακοποίηση στον γάμο, ο θάνατος του συζύγου της και οι “χρυσές” πωλήσεις (βίντεο)

Αποκαλυπτική ήταν η συνομιλία της Δέσποινας Μοιραράκη με τον Γιώργο Λιάγκα, στην εκπομπή “Το Πρωινό”. Τι είπε για όσα βίωσε στον πρώτο γάμο της, την ηλικία της και τις πιο ακριβές πωλήσεις της.


 

Το Πρωινό - Δέσποινα Μοιραράκη

Καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν την Τετάρτη η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα για την προσωπική ζωή της, τα επιχειρηματικά βήματα της, αλλά και για την σχέση της με την τηλεόραση.

Μιλώντας για τα παιδικά χρόνια της, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε μεταξύ άλλων, «Δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Στο σχολείο μου, πήγαινα τελευταία στις σκάλες, για να μην το βλέπουν τα άλλα παιδιά. Πάρα πολύ μεγάλη φτώχεια έζησα και ήμουν ορφανή από μικρή, έχασα τον μπαμπά μου σε ηλικία 6 ετών. Όταν ήμουν 5 ετών, επειδή ήμουν πολύ έξυπνη και είχα μάθει το βιβλίο της ιστορίας απέξω, ο πατέρας μου πήγε στον εξάδελφο του, που ήταν δάσκαλος στο Αγρίνιο και με έγραψαν εκεί και μετά με έκαναν μεταγραφή στο δημοτικό σχολείο του Νέου Ψυχικού και τελείωσα το λύκειο στα 17 μου».

Αποκάλυψε πως έχει γεννηθεί την Πρωτομαγιά του 1960, αλλά αισθάνεται «42 ετών στην ψυχή», ενώ αναφερόμενη στον πρώτο γάμο της, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε «έχω δεχθεί και κακουχίες σωματικές στην ζωή μου. Δέχθηκα σωματική κακοποίηση στον πρώτο γάμο μου».

«Έχω διεκδικήσει δικαστικά να ονομάζομαι Μοιραράκη. Είναι τιμή μου να λέγομαι Μοιραράκη. Είναι πατέρας των παιδιών μου. Εγώ το έκανα γνωστό αυτό το όνομα, εργάστηκα πάρα πολύ για να το κάνω γνωστό», είπε η καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα, προσθέτοντας πως «υπήρχε για μένα ένας βασικό λόγος που έπρεπε να υπομένω αυτήν την σχέση μέχρι να έρθει η ώρα να την λήξω. Όταν αυτό τακτοποιήθηκε, ήταν πολύ επώδυνη αυτή η λήξη. Μετά από 17 χρονιά, δεν περίμενε αυτός ο άνδρας να γίνουν έτσι τα πράγματα. Η επιχείρηση ήταν στα ονόματα και των δύο και έπρεπε να χωριστεί η εταιρεία. Ήταν αρχικά με αντίκες και εγώ την έκανα με εμπόριο χαλιών. Τρία παιδιά έπρεπε να συντηρήσω και έπρεπε να πετύχω. Πλέον έχω μεγάλη πείρα, 45 ετών στο εμπόριο, έχοντας μεγάλες γνώσεις και μεγάλες πωλήσεις».

Μιλώντας για την απώλεια πριν από λίγους μήνες του δεύτερου συζύγου της, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε «άργησε να γλυκάνει η ζωή μου. Έμεινα χρόνια μόνη μου, πριν γνωρίσω τον δεύτερο σύζυγο μου. Πονάω πάρα πολύ για τον Γιάννη και υποφέρω μέσα μου, ακόμη δεν νιώθω έτοιμη να μπορώ να πω περισσότερα για αυτό. Είναι τεράστιος ο πόνος. Μετά από έναν τεράστιο κύκλο με αντιξοότητες, ήρθε στην ζωή μου ένα δώρο που πρέπει να αποδεχθώ ότι πλέον δεν υπάρχει. Δεν έχω συνειδητοποιήσει των απώλεια του».

«Ο θεός και η Παναγία για να το κάνουν αυτό, έτσι έπρεπε να γίνει και εγώ πρέπει να το αποδεχθώ. Ο άνδρας μου έλεγε πάντα «εσύ είσαι η Δέσποινα η Μοιραράκη», σας λέω ότι είμαι εδώ, είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη και η ζωή συνεχίζεται», ανέφερε.

Σε ότι αφορά την παρουσία της στις τηλεπωλήσεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην τηλεφωνική παραγγελία χαλιών από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την πώληση χαλιού αξίας 15.000 ευρώ μέσω τηλεφώνου, αλλά και την μεγαλύτερη πώληση που έχει κάνει μέσω της τηλεόρασης, που ήταν ένας πίνακας που αγοράστηκε από επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη, έναντι 27 εκατομμυρίων δραχμών.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Σκοτώθηκε μωρό 18 μηνών - Έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία 

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η έκλειψη, τα “ταρακουνήματα” και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Η Εφές "πλήγωσε" τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ23:59Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου από το διπλό φονικό της Φοινικούντας23:45Επεισοδιακό άλκοτεστ στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός αντί να φυσήξει… ρούφαγε23:30Γαλλία: Ο Λεκορνί "παγώνει" τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού ως το 202823:15Εγκαινιάστηκε το Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία»23:00Τελεσίγραφο Τραμπ: Εάν η Χαμάς δεν αφοπλιστεί μόνη της, θα την αφοπλίσουμε εμείς22:45Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου22:30Στρατηγός Κ.Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η μεγάλη εικόνα είναι ο ανασχηματισμός της Μέσης Ανατολής22:15Ζελένσκι: Αφαίρεσε την ουκρανική υπηκοότητα του επί 11 χρόνια δημάρχου της Οδησσού22:00Λάρισα: Έκλεισε την επιχείρηση του και καλλιεργούσε χασισόδεντρα21:45Τραμπ: Η δεύτερη φάση της συμφωνίας για τη Γάζα ξεκινάει τώρα21:30ΔΝΤ: Προβλέπει ανάπτυξη 2% για την ελληνική οικονομία το 202621:16Βέλγιο: Εθνική απεργία κατά των μέτρων λιτότητας – Παραπάνω από 100.000 διαδηλωτές στις Βρυξέλλες (εικόνες)21:02Δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα μετεγγραφής των φοιτητών20:48Τρόμος στα Βριλήσσια: Βγήκε στον δρόμο με το τσεκούρι (βίντεο)20:34Τροχαίο στη Λαμία: Τραυματισμός οδηγού μετά την εκτροπή νταλίκας20:20Θεσσαλονίκη: Νηπιαγωγός καταδικάστηκε για έκθεση – Τετράχρονο παιδί ξέφυγε από την τάξη της και βρέθηκε στο δρόμο20:06Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:52Ισραήλ: Η Χαμάς θα παραδώσει απόψε άλλους τέσσερις νεκρούς ομήρους19:37Τραγωδία στη Ρόδο – Νεκροί μετανάστες, μετά την ανατροπή ταχύπλοου19:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο