LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 31 Οκτωβρίου 2022 13:30

Θεσσαλονίκη: “φυλάκισε” γατάκι σε γυψοσανίδες και... έκατσε στο εδώλιο

Ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος παραπέμφθηκε να δικαστεί για κακοποίηση και βάναυση μεταχείριση ζώου συντροφιάς. 

Κρήτη - σούβλισαν γατάκι
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε έναν 36χρονο ο οποίος κατηγορείτο ότι εγκλώβισε ένα γατάκι σε γυψοσανίδα καταστήματος, στη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών. Το περιστατικό έγινε γνωστό τον Μάιο του 2020 στην περιοχή του Φαλήρου, στη Θεσσαλονίκη.

Γείτονες άκουσαν τις φωνές του ζώου και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που προχώρησε στον απεγκλωβισμό του. Ο 36χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, παραπέμφθηκε να δικαστεί για κακοποίηση και βάναυση μεταχείριση ζώου συντροφιάς.

Αθωώθηκε τελικά διότι δεν αποδείχθηκε ότι ενήργησε με δόλο.

Στην απολογία του ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της γάτας, εικάζοντας ότι αυτή παγιδεύτηκε στο σημείο εκ των υστέρων. «Σιγουρεύτηκα ότι πάγωσε ο αφρός στην τρύπα που πήγα να κλείσω, κι ότι δεν ήταν μέσα η γάτα. Στη συνέχεια αποχώρησα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε - δια του συνηγόρου του - ότι εξαιτίας της υπόθεσης αυτής στοχοποιήθηκε, με συνέπεια να κλείσει την επιχείρησή του και να καταστραφεί οικονομικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατολίσθηση σε ξενοδοχείο στην Κρήτη: Πώς συνέβη η οικογενειακή τραγωδία (εικόνες)

Λάρισα: Τέλος στην κατάληψη “Ντουγρού” μετά από 7 χρόνια (εικόνες)

“Ενώπιος Ενωπίω” - Τέρενς Κουίκ: η εξομολόγηση και η συγκίνηση για τα παιδιά του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο