LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 31 Οκτωβρίου 2022 08:09 | Ανανέωση: 31 Οκτωβρίου 2022 08:21

Λαγονήσι: Σκύλος επιτέθηκε σε παιδί την ώρα που πήγαινε σχολείο

Ο ανήλικος νοσηλεύεται στον Παίδων "Αγίας Σοφίας" με βαθιά τραύματα στο πρόσωπο. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του ζώου για το συμβάν. 

14ΧΡΟΝΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΛΑΓΟΝΗΣΙΤον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 13χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο φύλακα στο Λαγονήσι.

Το περιστατικό έγινε την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, την ώρα που το παιδί πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο, όταν ξαφνικά ένας σκύλος του όρμησε από πίσω και το έριξε κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει με μανία στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα.

14ΧΡΟΝΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί, όπου έχει επίσης βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου.

14ΧΡΟΝΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΛΑΓΟΝΗΣΙΓια καλή τύχη, ένας ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού βρισκόταν κοντά στο σημείο, άκουσε τις φωνές και με άλλους δυο άνδρες ακινητοποίησαν τον σκύλο, μεταφέροντας το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Το παιδί λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε, μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγίας Σοφίας», με τη μητέρα να προχωρά σε μήνυση και τους ιδιοκτήτες το άγριου σκυλιού να αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

14ΧΡΟΝΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Πάντως, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλία: Ο Λούλα νέος πρόεδρος με οριακή νίκη

Φονική φωτιά στο Μάτι: Ξεκινά η δίκη με 21 κατηγορούμενους

Μετρό - Γραμμή 4: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο