LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2022 13:16

“The 2Night Show”: οι καλεσμένοι της Πέμπτης (εικόνες)

Μία ηθοποιός και ένας παρουσιαστής θα βρεθούν απόψε στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show».

The 2Night Show - Γρηγόρης Αρναούτογλου

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ιωάννα Παππά. Ανανεωμένη και λαμπερή, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρεται στις αλλαγές, οι οποίες ήρθαν στη ζωή της, τα τελευταία χρόνια.

THE 2NIGHT SHOW -  ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Γιατί τη θεωρούν σνομπ; Είναι φοβική με την έκθεση; Πώς κατάφερε ο γιος της να την κάνει πιο κοινωνική;

THE 2NIGHT SHOW -  ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Ιωάννα μιλάει για τη σχέση με τη μητέρα της, την οποία  έχασε πρόσφατα, και εξηγεί τι αναθεώρησε στη ζωή της μετά από αυτή την οδυνηρή απώλεια.

THE 2NIGHT SHOW -  ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τέλος, θυμάται τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τους δούμε μαζί ξανά τηλεοπτικά.  

Στην αποψινή παρέα του «The 2night Show», ο Γρηγόρης συναντάει τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Ο ταλαντούχος παρουσιαστής αναφέρεται στο ξεκίνημά του, στις σπουδές γραφιστικής και στη διαφήμιση, η οποία του έδωσε το «εισιτήριο» για την τηλεόραση. Γιατί αποκαλεί τη Σοφία Αλιμπέρτη τηλεοπτική του «μητέρα»;

THE 2NIGHT SHOW - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Για ποιο λόγο κάποιες από τις συνεργασίες του δεν συνεχίστηκαν; Επίσης, μοιράζεται στιγμές από την προσωπική του ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία με τη σύζυγό του Χαρά, στον γάμο και στον ερχομό του παιδιού τους.

THE 2NIGHT SHOW - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Ένα αυθόρμητο τραγούδι με τους Prestige, ενθουσιάζει τον Γρηγόρη και στην παρέα τους προστίθεται και ο Νίκος Κοκλώνης.

THE 2NIGHT SHOW - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Τέλος, μιλάει για την πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους απολαμβάνει τη συνεργασία του με τη Μπέτυ Μαγγίρα.     

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 23:30 & κάθε Πέμπτη στις 24:00

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες - τροχαίο: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας ύποπτος για το θάνατο του γιου του (βίντεο)

Κούγιας: Η επίθεση με καυστικό υγρό έγινε ενώ κοιμόταν ο 36χρονος (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ΚάιροΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στην περιοχή. Μια χερσαία εισβολή «θα ήταν αφόρητη» λέει ο Γκουτέρες.

Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράςΣήμερα 07:25 | Ειδήσεις

Τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων θα ισχύσει και την Τετάρτη του Πάσχα.

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμεΧθες 22:12 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα και τις σχέσεις της χώρας του με τη Δύση.

Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη ΔύσηΧθες 21:46 | Ειδήσεις

Επιμένει στις επιθέσεις της στη Δύση η Μόσχα, που δεν αλλάζει τακτική για τα γυμνάσια με πυρηνικά όπλα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο