LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2022 07:07 | Ανανέωση: 27 Οκτωβρίου 2022 07:11

“The 2Night Show”: Η Ελένη Βαΐτσου για τη μητρότητα, την υποκριτική και τον… Γεωργούλη

Η ηθοποιός μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή της, στιγμές «σταθμούς» και αποκάλυψε εφηβικά της όνειρα με γνωστούς ηθοποιούς.

THE 2NIGHT SHOW - ΕΛΕΝΗ ΒΑΪΤΣΟΥ

Για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές και την καριέρα της, την οικογένεια, αλλά και για τον….Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Ελένη Βαΐτστου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» της Τετάρτης.

«Μεγάλωσα στην Κάτω Τιθορέα. Στο Γυμνάσιο είχα βαρεθεί, ήθελα να φύγω. Οι σπουδές μου ήταν το μέσο μου, για να φύγω από το χωριό και να έρθω στην Αθήνα. Μέχρι το Γυμνάσιο ήθελα να γίνω πυρηνικός φυσικός. Αν αποφασίσεις να μείνεις στην επαρχία και σε ένα χωρίο κιόλας, δεν έχεις πάρα πολλές επιλογές γενικά, οπότε αναγκαστικά κάνεις οικογένεια. Εμένα με φόβιζε όλο αυτό. Ήθελα απλά να φύγω για σπουδές, για να έρθω στην Αθήνα», είπε για τα παιδικά της  χρόνια και αναφερόμενη στα εφηβικά της όνειρα, αποκάλυψε ότι, στο Γυμνάσιο «είχα αφίσα τον Αλέξη Γεωργούλη πάνω από το κρεβάτι μου τότε που έγινε χαμός στο “Είσαι το ταίρι μου”. Όταν τον συνάντησα από κοντά, πλέον είχε απομυθοποιηθεί όλο, ήμουν ήδη στον χώρο. Πριν από την αφίσα του Γεωργούλη, είχα μια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τον Τιτανικό».

THE 2NIGHT SHOW - ΕΛΕΝΗ ΒΑΪΤΣΟΥ

Η Ελένη Βαΐτσου αναφέρθηκε στην απόφαση ζωής, να γίνει ηθοποιός, λέγοντας πως, «σαν φοιτήτρια πέρασα φανταστικά, ήταν τέλεια. Όταν τελείωσα με το πτυχίο και όταν ξεκίνησα να με σκέφτομαι σε ένα γραφείο, είπα ότι αυτό που ήθελα να κάνω είναι το θέατρο. Δέχτηκαν πολύ ήρεμα οι δικοί μου όταν τους είπα ότι θα πάω σε δραματική σχολή.

Στο “Μπρούσκο” πέρασα από κάστινγκ. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου δεν χάρηκα, δεν ήξερα τι να περιμένω. Μετά από το “Μπρούσκο” δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου, είπα ότι θα υπέφερα αν έκανα κάτι άλλο επαγγελματικά».

«Θα μου άρεσε να το προσπαθήσω, να κάνω ένα δοκιμαστικό. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα μου άρεσε, γιατί δεν θα με άφηναν να είμαι ο εαυτός μου», απάντησε στο ερώτημα για το αν θα παρουσίαζε πρωινή εκπομπή.

Όσο για το αν θέλει να κάνει οικογένεια, απάντησε πως,  «δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές. Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε.

THE 2NIGHT SHOW - ΕΛΕΝΗ ΒΑΪΤΣΟΥ

Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι».

Συγκεκριμένα για το αν θέλει να κάνει παιδιά, είπε πως, «δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά τα “πρέπει” των άλλων που σου πιπιλίζουν τα αυτιά και σου λένε “πόσο χρονών είσαι”, “έχεις μεγαλώσει”, “πότε θα κάνεις παιδιά” και “πότε θα κάνεις οικογένεια” και “πότε θα δούμε εγγονάκια”. Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου το βγάλει αυτό και να πω ναι».

«Βασικά δεν θέλω να το κάνω αυτό για μένα. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πως μεγαλώνεις, στο τι θες και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει» πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη

Ο Έλον Μασκ στα γραφεία του Twitter με έναν….νιπτήρα (βίντεο)

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σολτς στην Αθήνα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο