LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Οκτωβρίου 2022 08:00

“The 2Night Show” - Ουζουνίδου: Ο Πάνος Νάτσης, οι “Σέρρες” και η συγκίνησή της (βίντεο)

Τι είναι η «ορνιθοφοβία» που δηλώνει ότι έχει και τι έχει ζητήσει να αλλάξουν στον ρόλο της, στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;»;

THE 2NIGHT SHOW - ΕΛΕΝΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Ελένη Ουζουνίδου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "The 2Night Show" σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την άνοδο της τηλεοπτικής της καριέρας που άργησε να έρθει, αλλά και την ανησυχία για το αν θα χαρακτηριστεί εμπορική. Στάθηκε, δε, και στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο συνάδελφό της Πάνο Νάτση.

«Δεν περίμενα ότι θα γίνει αυτό το μπαμ στην τηλεόραση… Ξεκίνησα αργά να παίζω στην τηλεόραση, στα 42 μου… Τη φοβόμουν λίγο, φοβόμουν ότι μπορεί να ταυτιστώ. να γίνω “εμπορική”. Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει, αν κάτι το αγαπάς και το κάνεις καλά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία όπως υπογράμμισε και ο παρουσιαστής στην τηλεόραση υποδύεται κυρίως κωμικούς ρόλους, ενώ στο θέατρο της δίνονται κυρίως δραματικοί.

Η Λένα Ουζουνίδου είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως πάσχει από ορνιθοφοβία. Αυτό δεν της επιτρέπει να έρθει σε επαφή με πτηνά. Για τον λόγο αυτό άλλαξε το σενάριο της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος;», που πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1. Στο αρχικό σενάριο η Περιστέρα που έχει σαν κατοικίδιο μια κότα, την έχει αγκαλιά της. Με τις απαραίτητες αλλαγές την κότα την ανέλαβε ο παππούς Βασίλης Κολοβός.

THE 2NIGHT SHOW - ΕΛΕΝΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ

Έπειτα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Πάνο Νάτση και αναφέρθηκε στο σοκ που της προκάλεσε ο θάνατός του σε τροχαίο δυστύχημα. Μαζί συνεργάστηκαν στο σίριαλ «Σέρρες» (σ.σ. η νέα δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη), ενώ είχε προηγηθεί η κοινή παρουσία τους και στην τηλεοπτική σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

«Στις “Σέρρες” έκανα την Ευτυχία, τη μαμά του Πάνου Νάτση, με έχει σοκάρει ο θάνατός του. Δεν έχουμε συνέλθει ακόμα από αυτό. Ένα εξαιρετικό πλάσμα. Εξαιρετικό χιούμορ. Γλύκα, ευγένεια. Ένα υπέροχο παιδί. Γνωριζόμασταν από τον “Αστέρα Ραχούλας” που ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, αλλά και του Πάνου ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε τηλεοπτικό σίριαλ. Από τότε συναντιόμασταν συχνά πυκνά, ξαναβρεθήκαμε στις “Σέρρες” πέρυσι για να κάνουμε τα γυρίσματα και μετά ήρθε αυτό το γεγονός που μας…» , είπε εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Ουζουνίδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιό Φάληρο: Βιασμός 34χρονης που περίμενε σε στάση λεωφορείου

Σύλληψη για εκρηκτικά και εμπρηστικούς μηχανισμούς: “Τα έχω για χαβαλέ”, δηλώνει ο 35χρονος

 Champions League: “βροχή” από γκολ και 9 προκρίσεις στους “16”


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο