LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2022 22:38

Γερμανία: Γιατρός σκότωσε την ερωμένη του βάζοντας... κοκαΐνη στα γεννητικά του όργανα

 Άλλες τρεις γυναίκες τον κατηγόρησαν για ανάλογες πράξεις. Τι κατήγγγειλαν οι ίδιες και πώς ξεσκεπάστηκε το πανούργο σχέδιό του.

Andreas David Niederbichler - γιατρός - κοκκαϊνη - γεννητικά όργανα

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής βρίσκεται ένας Γερμανός γιατρός επειδή οδήγησε στο θάνατο την παντρεμένη ερωμένη του ρίχνοντας κοκαΐνη στα γεννητικά του όργανα πριν του κάνει στοματικό έρωτα. Ο κατηγορούμενος κλήθηκε τώρα να πληρώσει 13.000 δολάρια για να καλύψει το κόστος της αποτυχημένης προσπάθειας των γιατρών να σώσουν τη ζωή του θύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο χειρουργός δρ Andreas David Niederbichler, 46 ετών, καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης το 2019 για βιασμό κατά συναυτουργία και βαριά σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο, αφού ανάγκασε την 38χρονη Yvonne M. να πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης την οποία είχε τοποθετήσει στα γεννητικά του όργανα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Niederbichler είχε ισχυριστεί ότι η Yvonne, η οποία πέθανε καθώς υπέστη δύσπνοια και κατέρρευσε, γνώριζε ότι είχε βάλει κοκαΐνη πριν του κάνει στοματικό σεξ.

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του γιατρού και ο δικαστής αποφάσισε ότι ο Niederbichler πρέπει να καταβάλει 13.280 ευρώ στην ασφαλιστική η οποία πλήρωσε την ιατρική περίθαλψη της Yvonne πριν πεθάνει. Ο Niederbichler είχε αρνηθεί να καταβάλει αποζημιώσεις στην οικογένεια της Yvonne και τον γιο της.

Είχε κακοποιήσει και άλλες γυναίκες

Η Yvonne από ότι φαίνεται δεν ήταν το μοναδικό θύμα του Niederbichler. Ο πρώην επικεφαλής γιατρός της κλινικής Halberstadt νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά άλλες τρεις γυναίκες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018. Σύμφωνα με την έρευνα, έβαλε επίσης κρυφά κοκαΐνη στα ποτήρια της σαμπάνιας τους, στο κραγιόν τους και στην οδοντόκρεμά τους.

Ο Niederbichler καταδικάστηκε το 2019 σε εννέα χρόνια φυλάκισης και στη συνέχεια σε προληπτική κράτηση. Επί του παρόντος υποβάλλεται σε φαρμακευτική θεραπεία. Ο χήρος σύζυγος και ο γιος της Yvonne μήνυσαν τον χειρουργό όταν αυτός αρνήθηκε να καταβάλει οικονομική αποζημίωση και αρνήθηκε επίσης να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της γυναίκας. Ο Niederbichler παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της δίκης του, αλλά αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για να αρνηθεί ότι ευθύνεται για το θάνατό της.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild τον περασμένο μήνα, είπε: «Ναι, υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δεν νάρκωσα καμία από τις γυναίκες εν αγνοία τους. Έψαχνα για κάτι ιδιαίτερο και συμμετείχαν». Ο Niederbichler περιέγραψε επίσης την Yvonne ως «έμπειρη» χρήστη κοκαΐνης, η οποία γνώριζε σε τι έμπλεκε.

Μιλώντας για την αρχική του δίκη, είπε ότι ήταν «λάθος» που παρέμεινε σιωπηλός -μια κίνηση στην οποία είχε προβεί κατόπιν συμβουλής των δικηγόρων του- επειδή αυτό σήμαινε ότι ο δικαστής άκουσε μόνο την αφήγηση των γυναικών για τα γεγονότα. Είπε στην Bild ότι ήθελε να αποδείξει ότι δεν ήταν ένοχος για την πρόκληση του θανάτου της Yvonne. Το εφετείο έχει ήδη απορρίψει την υπόθεση και ο Niederbichler δεν έχει παρουσιάσει νέα στοιχεία που θα το ανάγκαζαν να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση.

Εργαζόταν ως κορυφαίος χειρουργός

Πριν φυλακιστεί, ο Niederbichler εργαζόταν ως κορυφαίος χειρουργός στο νοσοκομείο Ameos στην πόλη Halberstadt, 60 μίλια έξω από το Ανόβερο. Σύμφωνα με το δικαστήριο η Yvonne ήταν ασθενής του πριν οι δυο τους ξεκινήσουν σχέση, η οποία τελικά οδήγησε στον θάνατό της τον Φεβρουάριο του 2018. Ο Niederbichler χρησιμοποιούσε επίσης το διαδίκτυο για να συναντά άλλες γυναίκες για σεξ, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Τρεις άλλες γυναίκες που έκαναν σεξ με τον γιατρό ανέφεραν ότι ένιωθαν ζαλάδα μετά τη συνάντησή τους, ενώ μία από αυτές ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα μετά από ένα ραντεβού. Μια άλλη ανέφερε ότι λιποθύμησε και υπέστη νευρικές συσπάσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαθητές σε εκδρομή δέχθηκαν επίθεση μπροστά στους καθηγητές τους

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε η 38χρονη

Ηλεκτροπληξία - Θάνατος φοιτητή: Ένοχοι ηλεκτρολόγος και ιδιοκτήτης διαμερίσματος


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η ΕισαγγελέαςΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Η υπόθεση αφορά απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες το χρονικό διάστημα 2019-2020.

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕΣήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε κατά την εισήγησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβηΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Τα δύο παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα αδιαθεσίας και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Εύβοια - Αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη: Λέω πάει θα πνιγώ και εγώ εδώ… (βίντεο)Σήμερα 10:08 | Ειδήσεις

Τι είπε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο ήρωας αστυνομικός που βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του έσωσε μία μητέρα και την κόρη της που τις είχαν παρασύρει τα ρεύματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 15:01Βόνιτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης14:47Χανιά: Έχασε τη ζωή του από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο αέρας14:33ΟΠΕΚΕΠΕ: O τσαμπουκάς των μαυροπουκαμισάδων14:18ΔΕΠΑ Εμπορίας: Οδηγός της Πράσινης Μετάβασης με Στρατηγικές Επενδύσεις και Διεθνή Προοπτική14:18Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Όλη η διαδικασία14:04Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβη13:47Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου περιπατητή13:32Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕ13:17ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η Εισαγγελέας13:03Θεσσαλονίκη - Κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας: Ελεύθεροι με όρους οι 39 συλληφθέντες12:49Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για το Α2112:34Εύβοια: Ηλικιωμένη πνίγηκε στη θάλασσα12:20Κώστας Μοναχός - Η σύζυγός του στον ΑΝΤ1: Στο τελευταίο “αντίο” θα είμαστε οι δυο μας... (βίντεο)12:06Τραγωδία στη Λάρισα: ΙΧ έπεσε σε κολόνα - Νεκρή η οδηγός11:52Τι είναι το μικροβίωμα ενδομήτριου;11:38Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Διακόπηκε για τις 2 Ιουλίου η δίκη11:24Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Κρήτη - Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή 11:10Τραμπ: Δεν συνομιλούμε με την Τεχεράνη10:56Εύβοια - Αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη: Λέω πάει θα πνιγώ και εγώ εδώ… (βίντεο)10:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο