LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2022 09:04

“The 2Night Show” – Γεωργαλάς: Πως του πρόσθεσαν 10 χρόνια στην ηλικία του

Τι αποκάλυψε για τις βίαιες σκηνές που του προκάλεσαν ταχυκαρδία και τον ανάγκασαν να σταματήσει το γύρισμα.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «The2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

«Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο, σε απελευθερώνει και είναι πολύ γοητευτικό. Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σταδιακά και αποκτάς την αντοχή, στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και θέλει πολλή ενέργεια» τόνισε μιλώντας για το ρόλο του στον «Σασμό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αντιρρήσεις που είχε η οικογένεια του για την υποκριτική, «Οι σημερινές γενιές ξέρουν πώς να μεγαλώσουν ένα παιδί. Χρειάζεται δέκα λεπτά να κάνεις παιδί και μια ζωή να γίνεις γονιός. Βλέπω την αγωνία της μητέρας μου να θέλει να μάθει και να καταλάβει πράγματα τώρα. Μου λέει πώς αν τα ήξερε αυτά από πριν, θα τα έκανε όλα διαφορετικά. Εγώ έχω συγχωρέσει και πάντα συγχωρώ σαν άνθρωπος».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ

Τέλος και μιλώντας για την ηλικία του, είπε χαρακτηριστικά,  «Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στη Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50. Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν κι ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: 3 νέα υποστελέχη προβληματίζουν τους επιστήμονες

Απεργία - Πειραιάς: Δεμένα τα πλοία στο πρώτο λιμάνι της χώρας

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε καρνάγιο - Μεγάλα σκάφη καταστράφηκαν ολοσχερώς (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο