LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2022 17:01 | Ανανέωση: 23 Οκτωβρίου 2022 17:16

Περιστέρι - ΑΕΚ: επεισόδια στις εξέδρες και διακοπή (βίντεο)

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, μερικά δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του Περιστέρι  - ΑΕΚ, υπήρξαν επεισόδια στις κερκίδες του κλειστού Ανδρέας Παπανδρέου.

Περιστέρι - ΑΕΚ - επεισόδια

Διακοπή στο Περιστέρι - ΑΕΚ, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα της Basket League, λόγω σοβαρών επεισοδίων στις εξέδρες. Στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, μερικά δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του Περιστέρι – ΑΕΚ, υπήρξαν επεισόδια στις κερκίδες του κλειστού Ανδρέας Παπανδρέου.

Όπως αναφέρθηκε από την μετάδοση της ΕΡΤ, μερίδα κουκουλοφόρων κατευθύνθηκε προς τα επίσημα του γηπέδου, δημιουργώντας επεισόδια. Οι διαιτητές αντιλήφθηκαν αμέσως την ένταση και έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ η αστυνομία είχε άμεση παρέμβαση.

Οι κουκουλοφόροι, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο, με την αστυνομία να παρεμβαίνει άμεσα και τους διαιτητές να διακόπτουν το παιχνίδι.

Αν και αρχικά υπήρξε πληροφόρηση για την εκκένωση των εξεδρών, τελικά οι διαιτητές συμφώνησαν να συνεχιστεί το ματς και να υπάρξουν νέα επεισόδια, θα… αναθεωρήσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό τροχαίο στην Ημαθία: γνωστός των θυμάτων ο οδηγός

Νίκαια: Ηλικιωμένη κακοποιεί γάτα που έφαγε φόλα (βίντεο)

Πάτμος: Ο καπετάνιος του ρυμουλκού φώναζε στο κρουαζιερόπλοιο ότι θα τους πνίξει! (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο