LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2022 16:20 | Ανανέωση: 23 Οκτωβρίου 2022 18:50

Προειδοποιεί ο Σοϊγκού: Πιθανή χρήση “βρώμικης βόμβας” από την Ουκρανία

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού "προειδοποίησε" την Κυριακή, μιλώντας με το Γάλλο ομόλογό του ότι η Μόσχα "ανησυχεί" για την πιθανή χρήση μιας “βρώμικης βόμβας” από την Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

AP - Κίεβο - Ουκρανία - επιθέσεις
Ο Σοϊγκού προειδοποίησε ότι ο πόλεμος έχει την τάση να εξελίσσεται σε μία “ευρεία, μη ελεγχόμενη κλιμάκωση” της σύγκρουσης.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού "προειδοποίησε" την Κυριακή, μιλώντας με το Γάλλο ομόλογό του ότι η Μόσχα "ανησυχεί" για την πιθανή χρήση μιας “βρώμικης βόμβας” από την Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ένα αντίγραφο της τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Σοϊγκού και του Γάλλου υπουργού Άμυνας Σεμπαστιέν Λεκορνί που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Σοϊγκού προειδοποίησε ότι ο πόλεμος έχει την τάση να εξελίσσεται σε μία “ευρεία, μη ελεγχόμενη κλιμάκωση” της σύγκρουσης, την ώρα που οι Ουκρανοί ανακαταλαμβάνουν περιοχές στα ανατολικά και νότια.

Εάν η Ρωσία χτυπήσει το προεδρικό μέγαρο στο Κίεβο, τότε η Δύση πρέπει να χτυπήσει το «ρωσικό κέντρο λήψης αποφάσεων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εννοώντας το Κρεμλίνο, σε συνέντευξή του στα καναδικά δίκτυα CTV και CBC.

Σημειώνεται ότι οι Ουκρανοί έχουν καταγγείλει ότι η Μόσχα ετοιμάζεται για προβοκάτσια. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είπε την Παρασκευή ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν ναρκοθετήσει το υδροηλεκτρικό φράγμα Nova Kakhovka με σκοπό να τον ανατινάξουν, κάτι που θα ισοδυναμούσε με «καταστροφή σε μεγάλη κλίμακα». Τώρα όλοι στον κόσμο πρέπει να δράσουν δυναμικά και γρήγορα για να αποτρέψουν μια νέα ρωσική τρομοκρατική επίθεση, επισήμανε.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία - Δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά μεταξύ Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου

Νίκαια: Ηλικιωμένη κακοποιεί γάτα που έφαγε φόλα (βίντεο)

Πάτμος: Ο καπετάνιος του ρυμουλκού φώναζε στο κρουαζιερόπλοιο ότι θα τους πνίξει! (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο