LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2022 15:34 | Ανανέωση: 23 Οκτωβρίου 2022 15:39

Ρωσία: Στρατιωτικό αεροσκάφος έπεσε σε σπίτι μέσα σε πόλη (εικόνες)

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό πτώσης ρωσικού αεροσκάφους μέσα σε έξι ημέρες, σε κατοικημένη περιοχή.

Ρωσία - Ιρκούτσκ - συντριβή αεροπλάνου

Ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε σήμερα, σε ένα διώροφο σπίτι στην πόλη Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας.

Σε μία ανάρτησή του στο Telegram, ο Ιγκόρ Κόμπζεφ ανέφερε ότι το αεροσκάφος έπεσε πάνω σε ένα διώροφο σπίτι στην αναφερόμενη πόλη.

Ο ίδιος, βρίσκονταν στον τόπο του συμβάντος και δεν είχε πληροφορίες σχετικά με τραυματίες ή θύματα.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό πτώσης ρωσικού αεροσκάφους μέσα σε έξι ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα, ένα μαχητικό αεροσκάφος Sukhoi Su-34 κατέπεσε σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην πόλη Γέισκ κοντά στην Ουκρανία, με συνέπεια να σκοτωθούν τουλάχιστον 15 άνθρωποι.

— International Observers Ukraine (@INTobservers) October 23, 2022

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο - Επίθεση με καυστικό υγρό: Ο καυγάς του ζευγαριού και τα ευρήματα

Φονικό τροχαίο στην Ημαθία: γνωστός των θυμάτων ο οδηγός

Κρήτη: ζευγάρι κωφών έχει ταξιδέψει σε 67 χώρες (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδαΣήμερα 10:51 | Τοπικά Νέα

Παραλίγο διπλή τραγωδία από ναυτική φωτοβολίδα, που έπεσε σε αυλή σπιτιού, ανήμερα το Πάσχα.

ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)Σήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Εκπληκτος ο μέλλον σύζυγος της νεαρής δασκάλας, διάβασε τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η σύντροφος του με τον 11χρονο μαθητή της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32Ράφα: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο