LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2022 21:42 | Ανανέωση: 22 Οκτωβρίου 2022 21:51

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: “Άλωσαν” το Αγρίνιο οι πρωταθλητές

Δίκαιη νίκη για τους Πειραιώτες κόντρα στους υποτονικούς γηπεδούχους.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνήλθε άμεσα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και με καλή απόδοση μετά το 20΄ επικράτησε πάρα πολύ εύκολα με 2-0 του Παναιτωλικού, που ήταν άκρως απογοητευτικός κι έμεινε για τρίτο ματς χωρίς «τρίποντο» (2 ήττες, μία ισοπαλία). Μπιελ και Βαλμπουενά ήταν οι σκόρερ των Πειραιωτών στο 50΄ και στο 83΄, που έδειξαν να βρίσκουν ξανά το ρυθμό τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους και σημειώθηκε στο 18΄, με το σουτ του Τζόναθαν Μόρσεϊ να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Πασχαλάκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρέαμπτσιουκ ζήτησε πέναλτι όταν έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Σενγκέλια, με το διαιτητή Γκάμαρη να δείχνει «παίζετε».

Μετά από 20΄ οι «ερυθρόλευκοι» ανέλαβαν την πλήρη υπεροχή στον αγώνα, πίεσαν πάρα πολύ την άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Στεργιάκη.

Μία κεφαλιά του Παπασταθόπουλου στο 35΄ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα της πίεσης που άσκησαν. Εύκολα ή, δύσκολα οι Αγρινιώτες κατάφερναν να μην δώσουν χώρο στους αντιπάλους, ωστόσο, στο 43΄ ο Μπιελ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός αιφνιδιάστηκε από τη σέντρα του Μασούρα κι αντί να επιχειρήσει το σουτ από κοντά έκανε κακό κοντρόλ και η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς γκολ στ΄ αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά, κάτι με βάση την εικόνα του ματς ήταν απόλυτα δίκαιο...

Η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο μέρος ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός με το εξαιρετικό πλασέ του Μπιελ στο 50΄ αρκετά πλάγια μέσα από την περιοχή πήρε το προβάδισμα (1-0).

Χωρίς να παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο στη συνέχεια και να δημιουργεί ευκαιρίες, έχοντας απέναντί του μία ομάδα που ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά, ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει πλήρως τον αγώνα.

Οι αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου για να κάνει την ομάδα που πιο επιθετική δεν απέδωσαν, με τους «ερυθρόλευκους» να «κλειδώνουν» το 5ο εφετινό τους «τρίποντο» και 2ο μακριά από το Καραϊσκάκη με το σουτ του Ματιέ Βαλμπουενά στο 82΄.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης (67΄ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (83΄ Φλόρες), Μάρτενσον, Ντίας (67΄ Ντουάρτε), Μόρσεϊ (76΄ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (83΄ Χατζηθεοδωρίδης), Κολοβός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Εμβιλά, Χ.Ροντρίγκες (88΄ Φορτούνης), Παπασταθόπουλος (71΄ Σαμασέκου), Μασούρας (72΄ Βαλμπουενά), Μπιελ (89΄ Γκάρι Ροντρίγκες), Αβιλα, Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (53΄ Ελ Αραμπί)

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Άντρας χτύπησε μητέρα μέσα σε αστικό λεωφορείο - Κρατούσε το ανήλικο παιδί της (βίντεο)

Χημικός ευνουχισμός - Σούρας: Υποτροπιάζουν πολλοί παιδεραστές, όταν κόψουν τα φάρμακα (βίντεο)

“Καλάθι του νοικοκυριού”: Πότε κάνει “πρεμιέρα”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Μετρό: Κλειστός σταθμός το ΣαββατοκύριακοΧθες 20:50 | Ειδήσεις

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού το Σαββατοκύριακο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται06:45Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο