LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Οκτωβρίου 2022 09:52

“The 2Night Show” - Κοραλία Καράντη: η έλλειψη πατρικής φιγούρας, ο Βύρων Πάλλης και το πραγματικό επίθετο της (βίντεο)

H Κοραλία Καράντη βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για όλα.

The 2Night Show - Κοραλία ΚαράντηH Κοραλία Καράντη βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την έλλειψη της πατρικής φιγούρας από τη ζωή της, εστιάζοντας στην «εμφάνιση» του Βύρωνα Πάλλη, στο πλευρό της μητέρας της Αφροδίτης Γρηγοριάδη, αλλά και στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη διαπαιδαγώγησή της. Παράλληλα αποκάλυψε γιατί δεν λέει ποτέ το πραγματικό της επίθετο.

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της.

The 2Night Show - Κοραλία Καράντη

Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη» ανέφερε η Κοραλία Καράντη.

Σχετικά με τον λόγο που δεν αποκαλύπτει το επίθετό της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, δε θέλω. Γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν κρύβομαι πίσω από αυτό. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα, η οποία λεγόταν Ελευθερία Καράντη. Το άλλαξα γιατί ήταν ένα δύσκολο επίθετο που το μπέρδευαν και οι θεατρίνοι εκείνης της εποχής ήθελαν να είναι εύηχο».


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης - Λύτρας: αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του 53χρονου

Υγειονομικοί: Απεργία και στάση εργασίας την Πέμπτη

Τσιτσιπάς: νίκη - θρίλερ επί του Κρέσι (βίντεο)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο