LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2022 19:35

Κολωνός – Λύτρας: Λάθος η προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης

Τι είπε για το γεγονός πως η 37χρονη ζήτησε χρήματα από την πρώην σύζυγο του 53χρονου, αλλά και για την επιμέλεια της 12χρονης από τη μητέρα της.

Απόστολος Λύτρας - Δελτίο ΑΝΤ1

Ο Απόστολος Λύτρας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, μίλησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και επανέλαβε ότι η πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Θεωρεί ότι το μόνο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος της είναι η κατάθεση των 4 ποσών στο λογαριασμό της, για τις οποίες όμως έχει ήδη απαντήσει και δικαιολογήσει η 12χρονη κόρη της, αναφέροντας ακριβώς τα ίδια που είπε και η μητέρα στην απολογία της.

Ο κ. Λύτρας παρατήρησε ότι η δικογραφία που βρισκόταν στα χέρια της Αστυνομίας επί 30 ημέρες πριν πάει στην ανακρίτρια, δεν είχε την παραμικρή αναφορά στη μητέρα και δεν καταλαβαίνει πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την πελάτισσα του.

Συμπλήρωσε δε πως ούτε καν ο Μίχος δεν ανέφερε ότι η 37χρονη είχε γνώση των γεγονότων και κατέληξε λέγοντας πως η απόφαση για την προσωρινή κράτηση της 37χρονης είναι μια λανθασμένη απόφαση κι αναρωτήθηκε αν πάρθηκε για να ηρεμήσει η κοινή γνώμη.

Αντίθετα, ο κ. Λύτρας παραδέχθηκε ότι η επιμέλεια της 12χρονης από την μητέρα της είχε ξεφύγει και είχε χαθεί ο έλεγχος, αλλά αυτό δεν την καθιστά εγκληματία για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Άλλωστε, όπως είπε, την πρώτη ημέρα που πληροφορήθηκε τα γεγονότα, πήγε στο ΑΤ και κατήγγειλε τον 53χρονο, ενώ του έστειλε και υβριστικά μηνύματα εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση της.

Τέλος ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και στην επικοινωνία της 37χρονης με την πρώην σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας πως είναι λάθος χειρισμός από την πλευρά της πελάτισσας του να ζητήσει χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Το αφιέρωμα του “The 2Night Show” στον σπουδαίο Ολυμπιονίκη (βίντεο)

Τροχαίο: Μηχανή παρέσυρε 26χρονη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Λύτρας: η Ανακρίτρια “άδειασε” τους αστυνομικούς, αλλά...

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο