LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2022 14:26

U2 - Μπόνο: απειλές κατά της οικογένειάς του λόγω πολιτικού ακτιβισμού

Οι απειλές ακόμη και κατά τη διάρκεια συναυλίας στον φροντμαν του ιρλανδικού συγκροτήματος.

bono

Ο Bono υποστήριξε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολλές απειλές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο αρχηγός των U2 είπε ότι η εμπλοκή της μπάντας του στον πολιτικό ακτιβισμό του προκάλεσε προβλήματα πολλές φορές και μάλιστα αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές κατά της ασφάλειάς του.

Ο Bono, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Πολ Χιούσον, στα επερχόμενα απομνημονεύματά του, «Surrender: 40 Songs, One Story» τονίζει ότι το συγκρότημα δέχτηκε απειλές από τον IRA, από γκάνγκστερ και κάποιες ακροδεξιές ομάδες. Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Τζέρι Άνταμς, ο πρώην ηγέτης του «Σιν Φέιν» του είπε ότι «είναι άθλιος» λόγω της ειρηνευτικής στάσης του. «Λόγω της αντίθεσης των U2 στους παραστρατιωτικούς (όλων των ειδών) ο IRA έχασε πολύτιμο έρανο στις ΗΠΑ» υποστηρίζεται.

Ο μουσικός μίλησε για το βιβλίο για πρώτη φορά στο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ του Τσέλτεναμ των The Times και The Sunday Times Cheltenham σημειώνοντας πώς αστυνομικοί του είπαν ότι η σύζυγός του, Άλι Στιούαρτ ήταν πιο πιθανός στόχος από εκείνον.

Στο βιβλίο αναφέρει ακόμη ότι η οικογένειά του δέχθηκε απειλές από γκάνγκστερ στην Ιρλανδία και ότι «ένας διάσημος αρχηγός συμμοριών στο Δουβλίνο σχεδίαζε να απαγάγει τις κόρες του».

Ένα άλλο περιστατικό που επισημαίνει είναι ότι ακροδεξιές ομάδες έβαλαν τους U2 στο στόχαστρο μετά την κυκλοφορία του «Pride» - του τραγουδιού φόρου τιμής του συγκροτήματος στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ο αρχηγός των U2 είπε πώς, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Αριζόνα, τον προειδοποίησαν ότι αν τραγουδούσε τον στίχο για τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, «δεν θα έφτανε στο τέλος του τραγουδιού».

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης - “Το Πρωινό”: τα μηνύματα της μάνας προς την σύζυγο του 53χρονου (εικόνες)

Δωρεάν εφαρμογή για “παρακολούθηση” των παιδιών (βίντεο)

“Το Πρωινό” - Γλυκά Νερά: γιατί αλλάζει δικηγόρο ο δολοφόνος της Καρολάιν (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο