LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2022 12:29

“Το Πρωινό” - Λαγούτης: οι “Παγιδευμένοι”, ο τζόγος και το Θέατρο Τέχνης (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα για την σειρά του ΑΝΤ1, τα παιδιά του και τις επιλογές τους, την Μυρτώ Αλικάκη και την απεξάρτηση από τον τζόγο.

Πέτρος Λαγούτης - Το Πρωινό

Για την σειρά «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1 που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τους γιούς τους, την σχέση του με τον τζόγο από τον οποίο έχει απεξαρτηθεί και για την νέα θεατρική δουλειά του, στην οποία και παίζει και σκηνοθετεί, μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης στον Γιώργο Λιάγκα.

Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό» ο ηθοποιός μίλησε για τους δύο γιούς του, τον 20χρονο Δημήτρη που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, αλλά και τον 16χρονο Γιωργή, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Αναφέρθηκε στις πόρτες που μπορεί να ανοίξουν στον συνάδελφο γιό του, λόγω των ονομάτων της Μυρτούς Αλικάκη και του ίδιου, ωστόσο θα πρέπει να είναι έτοιμος όπως είπε να αποδείξει την αξία του, ενώ έχουν ήδη μιλήσει μαζί του για την προσπάθεια που θα γίνει από ορισμένους για να τον συγκρίνουν με εκείνους.

Μάλιστα, σχολίασε ως αναχρονιστική την τακτική του Θεάτρου Τέχνης, να διακόπτει την φοίτηση όποιου σπουδαστή αναλαμβάνει κάποιον ρόλο, λόγω της οποίας και το παιδί του αναγκάστηκε – εις γνώσιν και επιλογή του – όπως είπε, να σταματήσει τις σπουδές υποκριτικής, καθώς έπαιξε σε έναν ρόλο στο «Έτερος εγώ».

«Εύχομαι να με ξεπεράσει ο γιός μου στην υποκριτική και νομίζω θα το κάνει, είναι πολύ καλός. Θα ήθελα να είμαστε μαζί σε παράσταση με τον γιό μου. Θα κοιτάζω να είμαι εγώ καλός, αλλά θα θέλω εκείνος να είναι καλύτερος. Ποιος πατέρας δεν θα το ήθελε για το παιδί του;», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Συζήτησε εκτενώς με τον Γιώργο Λιάγκα για την εξάρτηση του από τον τζόγο, την οποία έχει καταπολεμήσει και την απόφαση του να μιλήσει ο ίδιος στα παιδιά του για αυτήν.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ - ΑΝΤ1

Αφού μίλησαν για την θεατρική του παράσταση, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Πέτρο Λαγούτη για την σειρά «Παγιδευμένοι» που προβάλλεται στις 22:00, τις πρώτες εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας στον ΑΝΤ1. 

Όπως είπε ο ηθοποιός, έχει καλό σενάριο και αυτό το ξέρουν οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές, κάτι που βοηθά σημαντικά για το αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια, που κάθομαι να παρακολουθήσω στην τηλεόραση τα επεισόδια σειράς στην οποία παίζω». 

Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη του Πέτρου Λαγούτη στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

 Ειδήσεις σήμερα:

Δωρεάν εφαρμογή για “παρακολούθηση” των παιδιών (βίντεο)

Βιασμός 12χρονης - “Το Πρωινό”: τα μηνύματα της μάνας προς την σύζυγο του 53χρονου (εικόνες)

Βιασμός ανήλικης στην Λιβαδειά: φωτογραφίες και ονόματα των συλληφθέντων (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο