LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2022 08:14

“The 2Night Show” - Ανδρίτσου: Η μητρότητα στα 46, οι “απειλές” και η αφοπλιστική απάντηση (βίντεο)

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την τηλεοπτική της επιστροφή την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, "Εκτός Υπηρεσίας", την γέννηση της κόρης της και τον μεγάλο της έρωτα για τον... Μπρους Λι.

The 2Night Show - Βασιλική Ανδρούτσου - Γιάννης Δρακόπουλος

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show», τη Βασιλική Ανδρίτσου. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, αναφέρεται στις σπουδές στη Θεολογία, την οποία  εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής, αλλά και στον μεγάλο της έρωτα για τον… Μπρους Λι.

Γιατί την αποκαλούσαν «Ρομπέν των Δασών» στη δραματική σχολή; Πώς αντέδρασε όταν την προειδοποίησαν ότι θα μπει στη «μαύρη λίστα» του καλλιτεχνικού χώρου, λόγω της ευθύτητάς της; Ποια είναι η τοποθέτησή της για το ελληνικό #MeToo;

Επίσης, μιλάει για τη συνειδητή απουσία της από την τηλεόραση λόγω της μητρότητας, αλλά και για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, στη σειρά «Κόκκινο Δωμάτιο». Τέλος, περιγράφει πώς βίωσε την τηλεοπτική της επιστροφή με τη  σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», όπου και πρωταγωνιστεί, και αποκαλύπτει τους λόγους, για τους οποίους είχε τρακ στο πρώτο γύρισμα.  

The 2Night Show - Βασιλική Ανδρούτσου - Γιάννης Δρακόπουλος

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και της είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι.

Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη.» δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Μιλώντας για την μητρότητα και την ζωή δίπλα στην οικογένειά της, η ηθοποιός περιέγραψε την στιγμή που κατά την εγκυμοσύνη της, ενημερώθηκε πως θα αποκτήσει κόρη.

«Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού εγώ ήμουν σίγουρο ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα- αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη, ο σύζυγός μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Για τον χαρακτηρισμό της «αυστηρής» σχολίασε: «Είμαι αυστηρή και το ξέρω. Τα αυτονόητα, θέλω να γίνονται. Όταν το αυτονόητο πρέπει να το εξηγήσεις ή πρέπει να πεις πάνω στη δουλειά, “ρε παιδιά γιατί δεν έγινε αυτό;” Εκεί λίγο τα χάνω γιατί ήταν το αυτονόητο. Μπορεί και ο τρόπος έκφρασής μου να ήταν λίγο πιο τσιμπημένος τώρα έχω μαλακώσει λίγο», παραδέχτηκε η ηθοποιός καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετρό - Κέντρο Αθήνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας

Βραβείο Booker στον Σεχάν Καρουνατιλάκα (εικόνες)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Μπρεάνος: ο 36χρονος την είδε και έφυγε χωρίς να υπάρξει επαφή (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο