LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2022 15:40

Serifos Roots x Nick Varon: Present the “ENLIGHTENMENT” (εικόνες)

Πανέμορφες εικόνες και ατμοσφαιρικές μελωδίες συνθέτουν ένα μαγικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα που θα θες να βλέπεις ξανά και ξανά.

Serifos Roots - Nick Varon - The Enlightenment

Αναπολείς ήδη το καλοκαίρι που πέρασε;

Κλείνεις τα μάτια και νιώθεις ακόμα έντονη την έξαψη ενός μουσικού set σε κάποιο ελληνικό νησί, με τον ρυθμό να σε ενώνει με όλο τον κόσμο και να σε κάνει μέρος του σύμπαντος;

Όποιο και να είναι το συναίσθημα σου, το video με ολόκληρο το DJ set του Nick Varon στη Χώρα της Σερίφου με την συνεργασία του Serifos Roots, θα σε ταξιδέψει μουσικά και θα ζωντανέψει ξανά τις πιο δυνατές μνήμες σου.

Ενενήντα λεπτά με τις ατμοσφαιρικές μελωδίες του Nick Varon – ενός από τους πιο πολλά υποσχόμενους Έλληνες DJ αυτή τη στιγμή, με διεθνή πορεία και αναγνώριση από παγκόσμιους θρύλους της μουσικής χορευτικής σκηνής - από το πιο ειδυλλιακό σημείο της Σερίφου, συνθέτουν ένα μαγικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα που θα θες να βλέπεις σε loop ξανά και ξανά.

Serifos Roots - Nick Varon - The Enlightenment

To μοναδικό video, που έκανε broadcast την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, από τις επίσημες σελίδες των Nick Varon και Serifos Roots στο FB και το παρακολούθησαν viewers σε Λατινική Αμερική, Ευρώπη και Ασία, είναι πλέον διαθέσιμο στο YouTube https://bit.ly/SerifosRootsxNickVaron .

Η παραγωγή του video έγινε σε συνεργασία με το Serifos Roots, στο πλαίσιο δράσεων πολιτισμού και τέχνης που πραγματοποιεί στο νησί της Σερίφου.

Ο Γιώργος Λευιτικός, founder του Serifos Roots δήλωσε σχετικά: «Το Serifos Roots είναι συνώνυμο με την “έμπνευση”. Αυτή σε προχωράει, σε κρατάει ζωντανό και σε φορτίζει. Εμείς βρίσκουμε την έμπνευση μέσα από διαφορετικές μορφές πολιτισμού και τέχνης και τις μοιραζόμαστε από εδώ, από το νησί της Σερίφου που έχουμε τις ρίζες μας, με όλο τον κόσμο. H συνεργασία με τον Nick Varon είναι μία μόνο από τις προγραμματισμένες δράσεις μας. Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Απολαύστε τη διαδρομή μαζί μας».

Δες το video Serifos Roots X Nick Varon εδώ, νιώσε, απόλαυσε, ζήσε! 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδινε κουράγιο σε καρκινοπαθή αθλήτρια, ενώ έδινε μάχη για την ζωή του

“Ράδιο Αρβύλα”: άφιξη από… άλλο πλανήτη στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Κολωνός - Δικηγόρος 33χρονου: η 12χρονη ζητούσε να καλύψει τα παράθυρα του αυτοκινήτου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο