LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2022 20:42 | Ανανέωση: 16 Οκτωβρίου 2022 21:09

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Σπαρακτικά τα λόγια του συζύγου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή (βίντεο)

Δεν έφυγε στιγμή από το σημείο των ερευνών. Από την πρώτη στιγμή ήταν εκεί, δίπλα στους διασώστες, να μαθαίνει λεπτομέρειες, να βοηθάει, να δίνει κουράγιο στα δύο παιδιά τους. 

Κρήτη - κακοκαιρία - σύζυγος νεκρής

Των Τζίνα Στασινοπούλου, Θάνου Κλωνόπουλου 

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός των σαρωτικών βροχοπτώσεων στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε νεκρή και η αγνοούμενη γυναίκα στην Αγία ΠελαγίαΟ σύζυγος της, που από το πρωί βρισκόταν στο σημείο των ερευνών  μόλις αντιλήφθηκε ότι οι δύτες εντόπισαν τη σορό, έβγαλε τα ρούχα και βούτηξε στη θάλασσα.

Ο σύζυγος της 49χρονης, μίλησε στον ΑΝΤ1, με συγκινητικά λόγια. «Αγαπιομάστε, ερωτευμένοι, τα παιδιά μας... Δεν ξέρω τι να κάνω», είπε και πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος: «είναι σημαντικό πράγμα να χάνεις οποιονδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον την γυναίκα σου».

Ο σύζυγος της γυναίκας, η οποία ήταν αγνοούμενη από το Σάββατο το μεσημέρι, βγήκε από τη θάλασσα όπου βοηθούσε τους δύτες στις έρευνες. Μόλις είχε εντοπίσει το άψυχο σώμα της γυναίκας του... 

«Εγώ την είδα πρώτος. Του λέω ενός παιδιού "αυτή είναι" όχι είναι στρώμα μου λέει. Μετά την είδε άλλο παιδί και λέει αυτή είναι», λέει ο Μιχάλης Σηφάκης.

Κρήτη - κακοκαιρία - καταστροφές

Δεν έφυγε στιγμή από το σημείο των ερευνών. Από την πρώτη στιγμή ήταν εκεί, δίπλα στους διασώστες, να μαθαίνει λεπτομέρειες, να βοηθάει, να δίνει κουράγιο στα δύο παιδιά τους. 

«Η κακή ώρα. Όλα κακά ήταν. Δεν το περίμενε κανείς αυτό το πράγμα. Φύγανε να κάτσουνε δυο ώρες τρεις να μαζέψουνε πέντε σακούλες, είδαν το καιρό να βρέχει, το νερό πήγε εκεί που δουλεύανε. Απλά όταν φύγανε έπρεπε να φύγουν πιο γρήγορα», ανέφερε ο κ. Σηφάκης.

Η Κρήτη θρηνεί δύο νεκρούς από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε το νησί το Σάββατο. Η 49χρονη γυναίκα είχε πάει να βοηθήσει τον φίλο της, τον οδηγό του αυτοκινήτου που και εκείνος εντοπίστηκε νεκρός... Είχαν πάει στην Αγία Πελαγία για να καθαρίσουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε στην παραλία της περιοχής ο 50χρονος. Βλέποντας την έντονη βροχόπτωση αποφάσισαν να επιστρέψουν... Δεν τα κατάφεραν όμως.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο φίλοι, παρασύρθηκε από τα νερά και σφήνωσε στα αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στην περιοχή. Ο 50χρονος άνδρας πέθανε ακαριαία, ενώ η γυναίκα επικοινώνησε μέσω κινητού με την οικογένεια της ζητώντας βοήθεια.

«Μας πήρε τηλέφωνο ξαφνικά, μας είπε βρέχει και θα φύγουμε. Αλλά αυτή έκλαιγε, οπότε καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο κ. Σηφάκης. 

Στη συνέχεια, η 49χρονη προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

O οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Κωνσταντίνος Βεργάκης ένας από τους καλύτερους φωτογράφους της Κρήτης, πατέρας δύο παιδιών. Τραγική ειρωνεία: ο άτυχος άνδρας όταν ξέσπασε η καταιγίδα, μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει. Μετά το τηλέφωνο νέκρωσε...

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Νέα σύλληψη για την υπόθεση

Παξοί: Τούρκοι διακινητές μεταξύ των αλλοδαπών στο ιστιοφόρο

Λαμία: σκύλος έφυγε από σπίτι και επιτέθηκε σε ηλικιωμένο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης ΠαπανώταςΣήμερα 15:01 | Ειδήσεις

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι εξαιρεί από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Παπανώτα.

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο