LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2022 10:07 | Ανανέωση: 16 Οκτωβρίου 2022 10:40

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Έρχονται νέα εντάλματα

Συνεχείς, όσο και σοκαριστικές, είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κολωνός - βιασμός - 33χρονος

Ακόμα ένας άνδρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για 36χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε συνομιλίες με τον 53χρονο μαστροπό και την 12χρονη, μέσω της εφαρμογής, την οποία της είχε φτιάξει ο κατηγορούμενος.

Ο 36χρονος φέρεται να βίασε δύο φορές το παιδί, σύμφωνα με την πρώτη κατάθεσή της 12χρονης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: "Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα".


Το βράδυ της Παρασκευής είχε συλληφθεί κι ένας 33χρονος, κατηγορούμενος ότι βίασε δύο φορές το παιδί, ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και δύο άτομα, τα οποία συνομιλούσαν μέσω της εφαρμογής με την ανήλικη.

Ο 33χρονος δεν ήταν μεταξύ των ατόμων που είχε κατονομάσει η 12χρονη, αλλά ταυτοποιήθηκε μέσω των επαφών της από το τηλέφωνο και την εφαρμογή, όπου αναφερόταν πως το παιδί είναι 16 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις αν όχι τις επόμενες ώρες, σίγουρα τις επόμενες ημέρες με τις συλλήψεις και άλλων βιαστών.

Τη Δευτέρα απολογείται και η μητέρα της 12χρονης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Μητέρα 12 χρονης - Κολωνος

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής".

Επίσης όπως αναφέρεται σε άλλη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν».

Παιδεραστές - βιαστές - 12χρονη - Κολωνός

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής  εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί,  οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: 12χρονη βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε βαλίτσα (εικόνες)

Δολοφονία στην Κω: η αδελφή του θύματος άλλαξε πλήρως την κατάθεση της

“Star Wars”: Έλληνας φτιάχνει φωτόσπαθα στην Θεσσαλονίκη για όλο τον κόσμο (βίντεο)


 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραμπ: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν πολύ κακή μαζί μας"Χθες 00:24 | Ειδήσεις

Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι η ΕΕ θα πρέπει να αγοράσει ενέργεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τέμπη – Bart Merci: Οι εκθέσεις μας δεν συμπεριλήφθηκαν στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜΔευτέρα 07 Απριλίου 2025 21:10 | Ειδήσεις

 Τι είπε ο επικεφαλής του Πανεπιστημίου της Γάνδης, για τις προσημειώσεις και τα αίτια της πυρόσφαιρας.

Κρήτη: Επιτέθηκε στον ψάλτη με σκεπάρνι και έβρισε την παπαδιάΔευτέρα 07 Απριλίου 2025 13:16 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας εξαπέλυσε επίθεση σε ψάλτη και απείλησε και έβρισε την παπαδιά. Πώς συνέβη το περιστατικό.

Γαλλία: Αλεξιπτωτιστής... προσγειώθηκε σε οροφή γηπέδου (βίντεο)Δευτέρα 07 Απριλίου 2025 08:59 | Ειδήσεις

Βίντεο αποτυπώνει τον αλεξιπτωτιστής που «κρεμάστηκε» στην οροφή του σταδίου λίγο πριν από αγώνα ράγκμπι στη Γαλλία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάμπλο Πικάσο: Ο τολμηρός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης04:59Εορτολόγιο - 8 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα04:41Καιρός: Παγωνιά, χιόνια, βροχές και βοριάδες την Τρίτη04:25Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη04:06Μεξικό: Πολύνεκρη επίθεση σε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών03:50ΠΟΕΣΥ - ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη03:24Κυβέρνηση Τραμπ: Διατάχθηκε να φέρει πίσω μετανάστη που απέλασε στο Σαλβαδόρ02:56Σεισμός: Νέα στοιχεία για τη Σαντορίνη - Τα πρώτα ευρήματα του ΑΠΘ02:23Τραμπ: Η πώληση ενέργειας στην ΕΕ είναι ο βασικός στόχος της κυβέρνησης01:59Γαλλία: Αλεξιπτωτιστής... προσγειώθηκε σε οροφή γηπέδου (βίντεο)01:38ΓΣΕΕ: 24ωρη γενική απεργία στις 9 Απριλίου01:15Κρήτη: Επιτέθηκε στον ψάλτη με σκεπάρνι και έβρισε την παπαδιά00:47Φεστιβάλ Καννών: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα λάβει τιμητικό Χρυσό Φοίνικα00:23Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Χαμόγελο του Παιδού - "Υγιείς αφετηρίες, ελπιδοφόρο μέλλον"23:59Τραμπ για Ερντογάν: "Μου αρέσει, του αρέσω και αυτό τρελαίνει τα μέσα ενημέρωσης" 23:47Τραμπ: Έχουμε απευθείας συνομιλίες με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα23:33Ελευθέριος Βενιζέλος: Χειροπέδες σε 43χρονο για κλοπές αποσκευών23:20Ζελένσκι: Ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας23:06Παρίσι: Φωτιά σε κέντρο διαλογής απορριμμάτων (βίντεο) 22:53Δασμοί: Η Κομισιόν προτείνει αντίμετρα ύψους 25% σε ορισμένα προϊόντα22:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο