LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2022 14:00

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό - Σύλληψη 33χρονου: Τη Δευτέρα η απολογία του

Η ποινή που θα αντιμετωπίσει ο 33χρονος αν καταδικαστεί για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται. Η απολογία της μητέρας και η θέση της.

 33χρονος - κατηγορούμενος - 12χρονη - βιασμός

Τη Δευτέρα το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για την απολογία του ο 33χρονος που συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Ο άντρας φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους "πελάτες" του 53χρονου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

Την Παρασκευή δύο άνδρες μετέβησαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ και κατέθεσαν πως συνομιλούσαν με άτομο που έμοιαζε με την εν λόγω ανήλικη.

Οι αστυνομικοί πιστοποίησαν ότι τα στοιχεία τους αντιστοιύσαν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη στην επίμαχη εφαρμογή.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 35 και 36 ετών. Αμφότεροι δηλώνουν άνεργοι. Ο ένας κατοικεί στην Ελευσίνα και ο άλλος στην Αθήνα.

33χρονος - κατηγορούμενος - 12χρονη - βιασμός

Την Δευτέρα θα απολογηθεί και η μητέρα του παιδιού ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Στούντιο με Θέα", ο δικηγόρος της μητέρας και της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, σχολίασε τη σύλληψη του 33χρονου, σημειώνοντας πως, δεν έχει κάποια ειδική ενημέρωση, είπε όμως πως «σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις» εμπλεκόμενων στην υπόθεση και μάλιστα, όπως ανέφερε, μέσα στην ημέρα.

Συνομιλώντας με την Φαίη Μαυραγάνη, ο κ. Λύτρας υποστήριξε πως η μητέρα της 12χρονης «δεν ήξερε για τα εμβάσματα, γίνονταν σε λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε. Το κορίτσι είχε δώσει το iban του λογαριασμού και την κάρτα αναλήψεων στον 53χρονο».

Μητέρα 12 χρονης - Κολωνος

«Φαίνονται τα ονόματα που έχουν κάνει τις καταθέσεις στον λογαριασμό της μητέρας. Είναι σε σχέση και σε συνδυασμό με τον 53χρονο οι καταθέσεις αυτές. Υπάρχει ένα όνομα καταθέτη που φαίνεται, σε άλλες περιπτώσεις φαίνονται μόνο οι λογαριασμοί και μένει να ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία το κάθε όνομα πίσω από κάθε λογαριασμό», είπε ο κ. Λύτρας.

Ο συνήγορος της 37χρονης ανέφερε πως «Η μητέρα λέει πως δεν έχει σχέση με τους βιασμούς του παιδιού, αλλά δεν το λέει μόνο η μητέρα. Το λέει και η 12χρονη, το λέει και η θεία του κοριτσιού από όπου ξεκίνησε η αποκάλυψη όλων. Η μητέρα δεν είχε καταλάβει κάτι ούτε η 19χρονη αδελφή της 12χρονης».

Σχετικά με το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, ενώ αρχικώς προσπάθησε να το συνδέσει αποκλειστικά και μόνο με την ανάγκη ύπαρξης του, ώστε να δοθούν οι εντολές για άρση του απορρήτου της 37χρονης, ο κ. Λύτρας εν συνεχεία είπε ότι ορθώς εκδόθηκε.

«Εάν δεν υπήρχε το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, δεν θα μπορούσε να γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου και του απορρήτου επικοινωνιών της μητέρας. Ίσως έγινε για αυτό η σύλληψη της μητέρας, αυτό περνάει από το μυαλό μου», είπε αρχικώς ο κ. Λύτρας, επισημαίνοντας πάντως ύστερα από λίγο ότι «ορθώς βγήκε το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, καθώς υπάρχουν κάποια στοιχεία, όπως οι καταθέσεις, τα εμβάσματα και οι επικοινωνίες με τον 53χρονο, ορθώς βγήκε».


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ένας νεκρός και έρευνες για αγνοούμενους (εικόνες)

Έβρος: Οι Τούρκοι άφησαν γυμνούς δεκάδες μετανάστες (εικόνες)

Ρόδος: Σεξουαλική κακοποίηση παιδιού από φορέα του AIDS - Καταγγελία από την μητέρα του 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΣήμερα 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο