LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2022 12:43

“Family Game”: Σεφερλής και Τσαβαλιά μιλούν για την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τι είπαν στην εκπομπή "Στούντιο με Θέα" για το παιχνίδι…οικογενειακή υπόθεση, που αρχίζει να προβάλλεται από απόψε στον ΑΝΤ1.

Στούντιο με θέα - Family Game

Πόση τρέλα και διάθεση για παιχνίδι έχετε; To «Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έχει πολλή και θα κάνει τη διασκέδαση υπόθεση οικογενειακή!

Το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου με τους αγαπημένους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έρχεται στον ΑΝΤ1 από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, και υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ FAMILY GAME; -  Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Ο Μάρκος και η Έλενα κάνουν παιχνίδι με 2 ομάδες των 4 ατόμων που είναι είτε μέλη μιας οικογένειας είτε θεωρούν τους εαυτούς τους οικογένεια.

Ο κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό.

Μάρκος Σεφερλής - Ελένη Τσαβαλιά - Family Game

Οι δύο παρουσιαστές όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους.

Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί!

Παίκτες και παρουσιαστές γίνονται μια ομάδα στο πιο διασκεδαστικό, οικογενειακό και παρεΐστικo τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, το «Family Game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και να κάνει τα Σαββατόβραδά μας πραγματικά διασκεδαστικά!

Ακόμα κάθεστε; Πάρτε οικογένεια, φίλους ή όποια ομάδα θέλετε, και ελάτε να παίξετε ασταμάτητα, να κερδίσετε μετρητά και να διασκεδάσετε αμέτρητα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή ΕΔΩ και παίξτε το παιχνίδι της ζωής σας!

«Family Game»: Το παιχνίδι γίνεται οικογενειακή υπόθεση!

Το πρωί του Σαββάτου, ο Μάρκος Σεφερλής τηλεφωνικά απο την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται κάνοντας περιοδεία και η Έλενα Τσαβαλιά απο το στούντιο της εκπομπής «Στουντιο με θέα», μίλησαν στην Φαίη Μαυραγάνη για την αποψινή πρεμιέρα τους και όσα επιφυάλλάσουν για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1:

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτμος: Θρήνος για τον καπετάνιο - Έρευνα για την τραγωδία

Χημικός ευνουχισμός - Σούρας: Υποτροπιάζουν πολλοί παιδεραστές, όταν κόψουν τα φάρμακα (βίντεο)

12χρονη - Μιχαηλίδου: Κοινωνικοί λειτουργοί τελούν σε “γραφειοκρατική αυτοσυντήρηση”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο