LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2022 06:49

Europa League: Καταγιστική η Τραμπζονσπόρ με... ελληνική υπογραφή

Η Ομόνοια υπέκυψε στο Ολντ Τράφορντ στις καθυστερήσεις. Επίδειξη δύναμης από τη Φράιμπουργκ. Άνετη πρόκριση για τη Σοσιεδάδ.

Τραμπζονσπορ - Μονακο

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Τραμπζονσπόρ που διέλυσε 4-0 τη Μονακό. Προηγήθηκε με απίστευτο αυτογκόλ του Μαλάνγκ Σαρ (κόντρα σε πάσα του τερματοφύλακα), ενώ το  δεύτερο γκολ πέτυχε ο Βίκτορ Ούγκο με κεφαλιά απο κόρνερ του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος έφτιαξε και το τέταρτο γκολ με εξαιρετική μπαλιά στον Τρεζεγκέ.

Ο Μανώλης Σιώπης μπήκε ως αλλαγή στο 58΄ στη θέση του Χάμσικ. Έτσι η τουρκική ομάδα απέκτησε προβάδισμα στον 8ο όμιλο, όπου όλα όμως παραμένουν ανοιχτά, με τη Φερεντβάρος να βρίσκεται στην κορυφή μετά τη νίκη της επί του Ερυθρού Αστέρα.

Η Ομόνοια υπέκυψε στο 93΄ στο «Ολντ Τράφορντ» και ηττήθηκε 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League. Μέχρι τη στιγμή που ο ΜακΤόμινεϊ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο απόλυτος «ήρωας» ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο.

Ο 24χρονος Νιγηριανός είχε παίξει μόνο σε δύο ματς στην εφετινή σεζόν, όμως επιστρατεύτηκε για το ματς αυτό και πραγματοποίησε 11 (!) επεμβάσεις στις 32 (!) τελικές προσπάθειες που πραγματοποίησαν ο Ρονάλντο, ο Ράσφορντ, ο Φερνάντες, ο Άντονι, ο Σάντσο και οι υπόλοιποι σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ.

Στον 5ο όμιλο προέκυψε τετραπλή ισοβαθμία μετά το Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς 2-2 στη Ρώμη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 45΄, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου... πρόλαβαν να χάσουν τον Λατσάρι που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαπληκτισμό με τον Πρας της Στουρμ. Με δυο γκολ του Μπέβινγκ οι Αυστριακοί πήραν την ισοπαλία, παρότι ενδιάμεσα ο Πέδρο είχε δώσει ξανά προβάδισμα στους «λατσιάλι».

Άνετη πρόκριση στους «16» εξασφάλισε η Σοσιεδάδ (5ος όμιλος) με το 2-0 επί της Σερίφ στο Σαν Σεμπαστιάν.

Νωρίτερα, επίδειξη δύναμης έκανε η Φράιμπουργκ που πέρασε από το «Μποζουάρ» με το επιβλητικό 4-0 επί της Ναντ και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πιθανότατα, μάλιστα, και την πρώτη θέση του 7ου ομίλου καθώς τη χωρίζει διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη Καραμπάχ.

Στον 2ο όμιλο η Φενέρμπαχτσέ και η Ρεν είναι αυτές που συνεχίζουν, ισόβαθμες στην κορυφή με 10 βαθμούς, ενώ η πρωτιά και η απευθείας πρόκριση στους 16 θα κριθεί στο μεταξύ τους ματς στην Κωνσταντινούπολη (27/10).

Η τουρκική ομάδα νίκησε 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο αφού ήταν ανώτερη, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Ένερ Βαλένσια στο 86΄. Η Ρεν επικράτησε 1-0 της τυπικά γηπεδούχου Ντιναμό Κιέβου στην Κρακοβία με το γκολ του Κρίστοφερ Γου από τις αρχές του β΄ ημιχρόνου.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Λόιβεν (4ος όμιλος) όπου η Μπράγκα προηγήθηκε 3-1 της Σεντ Ζιλουάζ, αλλά οι Βέλγοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν 3-3. Χατ-τρικ για τη Μπράγκα πέτυχε ο 22χρονος Βίτορ Ολιβέιρα ή Βιτίνια, ένας στράικερ γεννηθείς στη Βραζιλία αλλά μεγαλωμένος στην Πορτογαλία, για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά σχόλια. Η Σεντ Ζιλουάζ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αλλά η πρώτη θέση «παίζεται» ακόμα.

Στη Σεβίλη (3ος όμιλος) η Μπέτις πήρε το βαθμό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει την πρόκριση, με το 1-1 εναντίον της Ρόμα, ενώ οι «τζαλορόσι» θα πρέπει να πάρουν τα δύο εναπομείναντα ματς του ομίλου για να περάσουν στους «16».

Τέλος στο Ρότερνταμ (6ος όμιλος) η Φέγενορντ και η Μίντιλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, ακριβώς δηλαδή όπως πριν από μία εβδομάδα στη Δανία.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Νεκροί από πυροβολισμούς στην Βόρεια Καρολίνα (εικόνες)

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση του

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο