LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2022 08:14

“The 2Night Show” - Σοφρωνίου: Η καριέρα στο εξωτερικό και η κριτική στο GNTM (βίντεο)

Ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο και την πορεία του ως καθηγητής μόδας σε Φλωρεντία και  Παρίσι. Η σχέση με την μητέρα του και η απουσία του πατέρα του.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΤΑΣΟΣ ΣΟΦΡΩΝΙΟΥ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Τάσο Σοφρωνίου. Ο εκρηκτικός κριτής του «GNTM» μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο, θυμήθηκε τη συνεργασία του με την Isabella Blow της Αμερικανικής Vogue, αλλά και την  πορεία του ως καθηγητής μόδας στη Φλωρεντία και το Παρίσι.

«Πήγα στο Λονδίνο γιατί στην ηλικία των 25 είχα κατακτήσει όλα μου τα όνειρα. Ήμουν ένας πιτσιρικάς πολύ φιλόδοξος και εργατικός. Ξεκίνησα να δουλεύω στην μόδα από 14 ετών και στα 24 μου είχα γίνει fashion editor σε περιοδικό. Ήρθε η Σοφία Κοκοσαλάκη, αυτή η εξαιρετική σχεδιάστρια μόδας και μου λέει “Θα πάω Λονδίνο. Δεν έρχεσαι;”. Είπα αν είμαι καλός, θα πάω να ανταγωνιστώ τους καλύτερους. Όταν πήγα στο Λονδίνο, βρέθηκα να δουλεύω με το μεγαλύτερο fashion icon του κόσμου, την Isabella Blow της αμερικανικής Vogue. Γύρισα στην Ελλάδα για να κάνω μια εταιρεία Consulting, για να συμβουλεύω Έλληνες επιχειρηματίες στο ρουχισμό, τα αξεσουάρ και τα cosmetics. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, αν και είχα κάνει επιτυχία στο Λονδίνο, ξαναέχτισα την καριέρα μου από την αρχή, δεν μου άνοιξε κανείς την πόρτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ο κριτής του GNTM μίλησε, και για την σχέση που έχει χτίσει από μικρός με την μητέρα του αλλά και την απουσία του πατέρα του.

Ο Τάσος Σοφρωνίου εξομολογήθηκε πως «στη ζωή πρέπει οι γονείς να ακούνε το ένστικτο των παιδιών τους. Άλλα παιδιά είναι πιο γρήγορα να ξέρουν τι θέλουν και άλλα παίρνουν λίγο χρόνο. Εγώ από μικρός είχα μια φυσική κλίση προς την αισθητική, για κάποιο λόγο όταν ήμουν 10 χρονών άκουγα Grace Jones, Aretha Franklin, Νανά Μούσχουρη και Μαρία Κάλλας. Ποτέ δεν με ρώτησε η μητέρα μου ενώ εκείνη δεν άκουγε ποτέ αυτά».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΤΑΣΟΣ ΣΟΦΡΩΝΙΟΥ

«Όταν της είπα πως θέλω να ασχοληθώ με την μόδα, επειδή είμαι ανταγωνιστικός τύπος, έμαθα αγγλικά σε δύο χρόνια για να μπορώ να διαβάζω την αγγλική Vogue. Στα 14 μου, λοιπόν, ήξερα τα πάντα! Σχεδιαστές, μοντέλα, φωτογράφους και στιλ», είπε και πρόσθεσε: 
«Είμαι πολύ τυχερός γιατί η μητέρα που έχω δεν είναι απλά η μητέρα μου. Είναι η αδελφή μου, η κολλητή μου, είναι ένας άνθρωπος που σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις ήταν πάντα εκεί. Ποτέ δεν με αμφισβήτησε και μια φορά που κράσαρα, θυμάμαι πως άνοιξε την πόρτα, με είδε και χωρίς να με ρωτήσει τι έχω, «πάρε όσο χρόνο θέλεις, είμαι εγώ εδώ» μου είπε». 

«Με τον πατέρα μου χώρισαν στα 80s και τότε για μια γυναίκα που χώριζε υπήρχε ένα στίγμα. Με τον πατέρα μου δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση γιατί εκείνος ήταν άλλης λογικής, άλλου πολιτικού φρονήματος και δεν τα βρήκαμε. Πιστεύω ότι η δουλειά ενός πατέρα, ακόμα και όταν δεν είναι με την μητέρα του παιδιού του, είναι να βρίσκεται εκεί και να είναι σούζα. Όταν όμως έχεις μια μητέρα η οποία στέκεται σαν πατέρας και σαν μητέρα, σχεδόν η απουσία του πατέρα είναι αόρατη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει στο 100%. Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα βρούμε, όταν ήμουν 32, δεν τα βρήκαμε και τελείωσε» ανέφερε.

Για την σκληρή κριτική που δέχεται το GNTM είπε: «Η αρνητική κριτική μου αρέσει αλλά για να είναι σωστή πρέπει να έχει επιχειρήματα, όταν δεν έχεις επιχειρήματα και «γαβγίζεις» λέγεται καφρίλα. Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει την φιλοσοφία, την γραφή, δεν μπορείς να βγαίνεις να γαβγίζεις. Οπότε ακούω την κριτική με ωραίο και πολιτισμένο τρόπο, αν θεωρώ ότι έχουν δίκιο θα το σκεφτώ. Μέχρι στιγμής η κριτική που ακούω δεν έχει βάση. Η κριτική που ακούω από ανθρώπους της τηλεόρασης είναι ανεύθυνη. Μου δείχνει απελπισία και μικροπρέπεια. Δεν είναι μια κριτική που θα με πάει μπροστά. Δεν έχω ακούσει το μένος που ακούω στα τηλεοπτικά κανάλια από τους τηλεθεατές στον δρόμο. Δεν μπορείς να κατηγορείς μια εκπομπή για bullying. Αυτά τα πράγματα δεν είναι πλάκα, είναι ποινικά αδικήματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός στον Κολωνό - Γιαγιά 12χρονης: Είναι δυνατόν η μάνα να πουλήσει το παιδί της για 20 ευρώ; (βίντεο)

Μαρκόπουλο: Ομαδικός βιασμός της 14χρονης που είχε απαχθεί από την Νίκαια

Champions League: “Διαστημική” Λίβερπουλ με... ρεσιτάλ Σαλάχ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Χθες 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΧθες 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:14Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο