LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2022 17:45

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Fake news ότι την “έκαψε” η αδερφή της

«Τέλος τα πανηγύρι με τα λαϊκά δικαστήρια», επισημαίνει ο Κούγιας και προειδοποιεί, «έρχονται μηνύσεις».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ - ΓΑΔΑ

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση της υπεράσπισης της κυρίας Πισπιρίγκου για το θέμα των θανάτων των 3 παιδιών της στην Πάτρα, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάθεση της αδερφής της κατηγορουμένης και τις πληροφορίες ότι σε αυτήν «έκαψε» την αδερφή της.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις για τα σχετικά δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το δικηγορικό μας γραφείο πλέον χειρίζεται και τις δύο υποθέσεις και όσον αφορά στο θάνατο της αείμνηστης Τζωρτζίνας καταθέσαμε υπόμνημα 26 σελίδων, αντικρούοντας την πρόταση του κυρίου Εισαγγελέα και όσον αφορά στη δεύτερη υπόθεση, η οποία εκκρεμεί ενώπιον της 35ης Ανακρίτριας κυρίας Τζωρτζάτου  ουδεμία μέχρι σήμερα έχουμε επαφή, αναμένοντας να κληθεί η κυρία κατηγορουμένη προς απολογία με κλήση, η οποία θα γίνει, αφού η κυρία ανακριτής ολοκληρώσει το ανακριτικό της έργο, με τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων και τη διενέργεια ανακριτικών πράξεων της επιλογής της, το περιεχόμενο των οποίων θα πληροφορηθούμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, αφού η ανάκριση είναι μυστική και σ’ αυτό το στάδιο το τί έχουν καταθέσει οι μάρτυρες το γνωρίζει ΜΟΝΟ η κυρία Ανακριτής.

Δυστυχώς, κάποιοι «δημοσιογραφικοί απατεώνες», εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η διαδικασία μέχρι τώρα είναι μυστική, διαδίδουν ότι δήθεν γνωρίζουν το περιεχόμενο της καταθέσεως της αδελφής της κυρίας κατηγορουμένης, κας Δήμητρας Πισπιρίγκου, της οποίας η εξέταση έγινε χθες και τελείωσε αργά το απόγευμα, αφού διήρκησε πέντε ολόκληρες ώρες.

Μάλιστα, διαδίδουν ψέματα ότι δήθεν η κυρία Δήμητρα Πισπιρίγκου μ’ αυτά που κατέθεσε δήθεν «έκαψε» την αδελφή της.

Λυπούμεθα, αλλά σε όλους αυτούς για λογαριασμό της κυρίας Δήμητρας Πισπιρίγκου και της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως.

Λυπούμεθα ξανά που το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα ότι το πανηγύρι των «λαϊκών δικαστηρίων» με τη συμμετοχή και την ανοχή δυστυχώς της υπερασπίσεως της κυρίας κατηγορουμένης έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Ήδη, την επόμενη Πέμπτη 20.10.2022 έχει προσδιοριστεί το πρώτο δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων, παρουσιαστών εκπομπών και συγκεκριμένης εφημερίδος, ώστε αυτή η παράνομη συμπεριφορά να σταματήσει εντελώς.

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show” - Στεφανίδη: Ο αθλητισμός, οι διακρίσεις και η βουλιμία (βίντεο)

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Μπορεί να είναι και περισσότεροι από 100 οι “πελάτες”

Ομόνοια: Μαχαίρωσαν άστεγο για να τον... ληστέψουν


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Χθες 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΧθες 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο