LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2022 16:35 | Ανανέωση: 11 Οκτωβρίου 2022 16:57

Δίκη Φιλιππίδη: Η κατάθεση Μακρυπούλια, Σχίζα και Χαλκιά για την μία καταγγέλλουσα

Κατέθεσαν οι τρεις ηθοποιοί στη δίκη για σεξουαλική βία από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τι ειπώθηκε στην αίθουσα.

Φιλιππίδης - δίκη - Μακρυπούλια

Στην εξέταση των ηθοποιών Ζέτας Μακρυπούλια, Ράνιας Σχίζα και Τάσσου Χαλκιά προχώρησε το ΜΟΔ μετά την απόφασή του να απορρίψει το αίτημα επιστροφής ενόρκου που αντικαταστάθηκε, το οποίο υπέβαλε η πλευρά της μίας από τις τρεις καταγγέλλουσες σεξουαλική βία από τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι τρεις ηθοποιοί, καθώς και άλλοι δύο μάρτυρες από τον χώρο του θεάτρου που ήδη έχουν καταθέσει, κλήθηκαν μετά από πρότασης της εισαγγελέως έδρας ή αίτημα της υπεράσπισης προς έλεγχο γεγονότων που έχει επικαλεστεί η πρώτη ηθοποιός η οποία καταγγέλλει βιασμό της το 2008, στο καμαρίνι του ηθοποιού στο θέατρο «Ήβη», κατά την διάρκεια ραντεβού της για αντικατάσταση ρόλου στο έργο «Κουζίνες», στο οποίο συμμετείχαν οι τρεις ηθοποιοί που κατέθεσαν σήμερα.

Φιλιππίδης - δίκη

«Δεν υπήρξε έξτρα ρόλος για εκείνη την παράσταση» είπε σήμερα η κ. Μακρυπούλια στο δικαστήριο, συμπληρώνοντας: «Δεν γνωρίζω την καταγγέλλουσα. Γνωρίζω τη μητέρα της. Δεν θυμάμαι ούτε το κορίτσι ούτε να της είπα κάτι. Δεν θυμάμαι το 2008 να τη συνάντησα στις τουαλέτες, όπως λέει. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Έξι ηθοποιοί ξεκινήσαμε, έξι τελειώσαμε. Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα για έξτρα ρόλο δεν το ξέρω. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω συναντήσει κορίτσι στην τουαλέτα και να έχω πει αυτά. Ζήτω συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο».

Η κ. Σχίζα κατέθεσε πως δεν έχει εικόνα της καταγγέλλουσας και δεν γνωρίζει τη μητέρα της, ενώ τόνισε πως στη συγκεκριμένη παράσταση δεν θυμάται να υπήρξε ενόχληση.

Φιλιππίδης - δίκη

Αντίστοιχα, και ο κ. Χαλκιάς κατέθεσε πως στην παράσταση «Κουζίνες» από την αρχή «ήμασταν έξι άτομα» και ότι -τουλάχιστον παρουσία του- δεν έγινε ποτέ συζήτηση για έξτρα ρόλο. Ο μάρτυρας ανέφερε, επίσης, πως η συνεργασία του με τον κατηγορούμενο υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεταλλάξεις - ”Κένταυρος”: αύξηση κρουσμάτων στην Ελλάδα

Βόλος: “Την σκότωσα αλλά ακόμα δεν αισθάνομαι τίποτα για εκείνη”

Τροχαίο - Φιλιατρά: συνεπιβάτης μηχανής σκοτώθηκε μετά από πρόσκρουση σε μπετονιέρα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο