LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2022 10:34 | Ανανέωση: 11 Οκτωβρίου 2022 12:40

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό - Μπαλάσκας: ο 53χρονος έκανε... προκρατήσεις για την 12χρονη (βίντεο)

Την πρώτη μέρα στη ΓΑΔΑ πέρασε ο 53χρονος κατηγορούμενος απομονωμένος σε κελί. Τι αναφέρουν οι γειτόνισσες του.

Το Πρωινό - Μπαλάσκας

Την πρώτη μέρα στη ΓΑΔΑ πέρασε ο 53χρονος κατηγορούμενος απομονωμένος σε κελί.

Ήταν αμίλητος, δεν τον επισκέφθηκε κανείς και ακόμα δεν υπάρχει δικηγόρος που να θέλει να τον υπερασπιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έκανε... προκρατήσεις για τα ραντεβού που "έκλεινε" στη 12χρονη.

Ο κ. Μπαλάσκας μίλησε στον εκπομπή "Το Πρωινό" και είπε πως "αν έμπαινε με ποινικούς χθες μαζί, ξέρουμε τι θα γινόταν, δουλειά μας είναι να τον προστατεύσουμε" ενώ συνέχισε "ο 53χρονος έκανε προκρατήσεις και έχουμε βρει 213 τους οποίους θα κάνουμε φύλλο και φτερό".

Δε χωράνε βιαστές στη γειτονιά» και «φόλα στους βιαστές» έγραψαν άγνωστοι στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε συστηματικά την 12χρονη υπό την απειλή όπλου ενώ δεν δίστασε να την εκμεταλλεύεται εκπορνεύοντάς την σε πελάτες που ψάρευε στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής.

Οι άγνωστοι εντόπισαν και το βαν του επιχειρηματία το οποίο παραμένει παρκαρισμένο απέναντι από το κατάστημα του στον Κολωνό και έγραψαν επάνω με σπρέι «βιαστή ψόφα».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονο που συνελήφθησαν την Παρασκευή μετά από ένταλμα των δικαστικών αρχών για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης σε βάρος 12χρονου κοριτσιού πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη, στις 11 το πρωί.

Ο 53χρονος θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος καθώς του αποδίδεται ότι βίαζε και εκπόρνευε το παιδί, παρέμεινε σιωπηλός κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έκαναν δημοσιογράφοι.

Η μητέρα της 12χρονης μιλώντας στον Alpha ανέφερε πως "επικοικώνηνσα με τη γυναίκα του 53χρονου να της πω τι συμβαίνει και μου ζήτησε να μη τον καταγγείλω και να τα βρούμε να με βοηθήσει εκεινη".

Με αφορμή τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό και τα φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στην επικαιρότητα ο Μανώλης Σφακιανάκης αφερόμενος στο προφίλ των παιδόφιλων δήλωσε ότι δεν έχουν χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Συνήθως είναι συγγενικά πρόσωπα, γιατί αυτά εμπιστευόμαστε εμείς. Όμως κάποια από αυτά έχουν κάποια προβλήματα.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και σε ερώτηση για το εάν μπορούν να εντοπιστούν τα ίχνη των παιδόφιλων ο πρόεδρος του CSI Institute απάντησε ότι δεν μπορεί κάνεις να διαγράψει τα ηλεκτρονικά ίχνη της επικοινωνίας, ενώ τόνισε ότι μερίδιο ευθύνης δεν έχουν μόνο οι παιδόφιλοι, αλλά και όσοι επισκέπτονται ιστοσελίδες και ενισχύουν την παιδοφιλοφιλική κοινότητα.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση γονέα-παιδιού, ο κ. Σφακιανάκης επισήμανε ότι «δυστυχώς ο γονέας είναι ηλεκτρονικά αναλφάβητος. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα , ξέρουν το διαδίκτυο, ξέρουν να κρύψουν, ξέρουν να παίξουν. Αν το παιδί δεν έχει πάρει τη σωστή κουλτούρα από το σπίτι του, μπορεί να αποπλανηθεί από κάποιον πονηρό. Με λίγα λόγια δεν πρέπει να ξεφύγει το παιδί».

Απευθυνόμενος στους γονείς ο κ. Σφακιανάκης τόνισε ότι υπάρχουν κάποια σημάδια στη συμπεριφορά τους που θα πρέπει να κινητοποιήσουν. «Στο παιδί θα πρέπει να προσέξουμε την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς. Αυτό είναι μεγάλο σημείο και ένδειξη ότι κάτι δεν πήγε καλά σε ένα ραντεβού για παράδειγμα που είχε η κόρη ή ο γιος μας. Δεύτερο σημάδι είναι όταν βλέπουμε και αποφεύγει το παιδί πλέον να ξαναπάει στο φίλο ή φίλη και να μιλήσει για αυτή. Όταν ο γονιός δει μια αλλαγή συμπεριφοράς μετά από μια συνάντηση και στη συνέχεια της μιλάς για τη φίλη και σου αλλάζει το θέμα τότε ίσως κάτι κακό συμβαίνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Ρινικό εμβόλιο: Απογοήτευση από τις κλινικές δοκιμές

Δολοφονία Γρηγορόπουλου – ΣτΕ: Αποζημιώσεις για καταστροφές από τα επεισόδια

Ρόδος: Φυλάκιση σε 28χρονο για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:56 | Ειδήσεις

Τέσσερις μέρες αγωνίας πέρασε το ζευγάρι που είχε χαθεί μέσα στα χιονισμένα βουνά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:31Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο