LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2022 07:26

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό - Ταραχοπούλου: η ζωή αυτού του παιδιού έχει καταστραφεί (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της κακοποίησης ανήλικης από τον 53χρονο. Τι αναφέρουν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ειδικοί αλλά και η δικηγόρος της ανήλικης.

Καλημέρα Ελλάδα - Ταραχοπούλου

Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που κακοποιήθηκε από τον 53χρονο στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπουλου. 

Η δικηγόρος, αρχικά ανέφερε ότι "Η 12χρονη, δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί." και συνέχισε "Δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια, ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού"

"Η ζωή αυτού του παιδιού, έχει καταστραφεί. Το διάστημα της κακοποίησης δεν ήταν αντικειμενικά μεγάλο, ήταν 3-4 μηνών" είπε και μίλησε για το πώς η οικογένεια, έμαθε για την κακοποίηση της ανήλικης: "Η οικογένεια ανακάλυψε μηνύματα, με τον 53χρονο και αμέσως -με τις βαλίτσες- καθώς βρισκόταν στο σπίτι της θείας του, εκτός Αθηνών, πήγαν στο ανηλίκων και κατήγγειλαν το γεγονός."

Όσον αφορά στην πληροφορία ότι κάποιοι από τους πελάτες, στη θέαση της ανήλικης έφυγαν και της είπαν να προσέχει, η δικηγόρος ανέφερε: "Ο "κύριος" αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί. " και τόνισε ότι δεν μπορί να πει στοιχεία από τη δικογραφία καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο ανακριτικό στάδιο.

"Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης, το πιστεύω. Για να υπάρχει τόση οργάνωση, πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί. Για έναν μήνα και, η ΓΑΔΑ, έψαχνε την υπόθεση, γι' αυτό και είχε επαναπαυθεί ο 53χρονος" είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν και συνεργοί του 53χρονου.

Σχετικά με την έλλειψη ψυχολογικής στήριξης τόσο στην ανήλικη όσο και στην οικογένεια, η Απασία Ταραχοπούλου δήλωσε: "Δυστυχώς το κοινωνικό κράτος έχει δείξει για ακόμη μια φορά ότι είναι απών. Πριν από μια εβδομάδα, εμφανίστηκαν στο σπίτι δύο κοινωνικές λειτουργοί από τον Δήμο Αθηναίων όμως εξαφνίστηκαν. Εχθές τους ενημέρωσαν ότι θα παραπεμφθούν σε ψυχολόγο. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει από τη  πρώτη στιγμή, όχι έναν μήνα μετά."

"Το παιδί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση" ανέφερε και έκανε έκκληση να σταματήσουν να είναι δημοσιογράφοι κατω από το σπίτι του παιδιού, ενώ είπε πως το κοριτσάκι πήγαινε σχολείο κανονικά.

Η μητέρα της ανήλικης δήλωσε στη δικηγόρο ότι έστειλε υβριστικά μηνύματα στον φερόμενο ως δράστη αλλά μίλησε και στη συζυγό του, η οποία της ζήτησε να μην κάνει καταγγελία.

Η Κέλλη Ιωάννου. Διευθύντρια Διεθνους Ινστιτούρτου Κυβερνασφάλειας και υποψήφια διδάκτωρ Εγκληματολογίας, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" για την υπόθεση.

"Από πλευράς της τεχνολογίας, τα χέρια της ΕΛΑΣ, μπορούν να δώσουν απαντήσεις για τα πάντα. Καθε ενέργεια αφήνει ένα αποτύπωμα στο διαδίκτυο, όλα αυτά, μπορούν να εντοπιστούν, εφόσον υπάρξει η αντίστοιχη εισαγγελική παρέμβαση", τόνισε η Κέλλη Ιωάννου μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τη διάθεση φωτογραφιών τέτοιου περιεχομένου στις πλατφόρμες, η διδάκτωρ ανέφερε: "Θεωρώ αδιανόητο να κατεβαίνουν εικόνες ενός γυμνού αγάλματος μέσα σε λίγα λεπτά και αντίστοιχα να επιτρέπουμε τέτοιου είδους ανακύκλωση υλικού". Ακόμη, τόνισε πως ο φερόμενος ως δράστης, δεν έχτιε το συγκεκριμένο κοινωνικό προφίλ, ήταν άνθρωπος με αυτό το προφίλ".

Στην εκπομπή, μίλησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ο οποίος τόνισε πως για να κινητοποιηθεί η αστυνομία, θα πρέπει "να ανοίγουν τα στόματα".


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Συνθήματα στο μαγαζί και το αυτοκίνητο του 53χρονου (εικόνες)

Καιρός: καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Τρίτη

Δολοφονία Γρηγορόπουλου – ΣτΕ: Αποζημιώσεις για καταστροφές από τα επεισόδια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο