LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2022 06:39

“The 2Night Show” - Στεφανίδη: Ο αθλητισμός, οι διακρίσεις και η βουλιμία (βίντεο)

Το "χρυσό" κορίτσι μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, την «μάχη» με την βουλιμία, την πρώτη επαφή της με τον αθλητισμό, τις διακρίσεις, και τον αγαπημένο της σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ.

THE 2NIGHT SHOW - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την «μάχη» με την βουλιμία, την πρώτη επαφή της με τον αθλητισμό και τις διακρίσεις, ενώ αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ.

Η «μάχη» με την βουλιμία

«Όταν ήμουν σε πιο μικρή ηλικία πήρα αρχικά κάποια κιλά. Μετά περισσότερα, έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια στη ζωή μου και ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Σταμάτησα για περίπου 6 μήνες τις προπονήσεις» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

THE 2NIGHT SHOW - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Οι πολιτικοί έχουν σταματήσει να έρχονται να μας συγχαρούν ακόμα και στις επιτυχίες μας

Μιλώντας για την υποστήριξη της πολιτείας στους αθλητές η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε ότι «και στην αποτυχία και στην επιτυχία και στο ενδιάμεσο, μόνος σου είσαι. Εγώ προσωπικά είμαι μαζί με τον άντρα μου αλλά γενικά είσαι μόνος σου. Ο πρωταθλητισμός έχει μεγάλη μοναξιά».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν φορές που έχω σκεφτεί ότι δεν θέλω να βγω για παράδειγμα φωτογραφία με κάποιον που υπό άλλες συνθήκες δεν θα χαίρονταν με τους αγώνες. Αλλά όταν έχεις κερδίσει δεν το σκέφτεσαι γιατί θεωρείς ότι ίσως χαίρονται έστω και λίγο για σένα. Οι πολιτικοί έχουν σταματήσει να έρχονται να μας συγχαρούν ακόμα και στις επιτυχίες μας».

Με τον Μίτσελ παντρευτήκαμε μόνοι μας και κάναμε δύο οικογενειακά πάρτι

«Από το 2015 ο Μίτσελ είναι ο προπονητής μου. Γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό στην Αριζόνα, γίναμε κολλητοί, είχαμε διαφορετικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Τώρα το μετανιώνει που είναι προπονητής μου. Ο Μίτσελ λέει πως δεν είμαι εύκολη αθλήτρια για έναν προπονητή. Τα περισσότερα χρόνια ζούμε 6 μήνες στην Ελλάδα και 6 μήνες στην Αμερική. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και η ζωή μας είναι μονίμως αλλαγές» αποκάλυψε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Παντρευτήκαμε μόνοι μας με τον Μίτσελ, δεν ήρθε κανείς. Αφού παντρευτήκαμε κάναμε ένα οικογενειακό πάρτι εδώ και ένα στην Αμερική για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας. Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε γρήγορα και αφού αρραβωνιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους γονείς μας, ο κάθε γονιός ήθελε να κάνουμε τον γάμο στη δική του χώρα. Τότε είπαμε “τέλος θα παντρευτούμε μόνοι μας”. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου» τόνισε η χρυσή Ολυμπιονίκης για τον γάμο της με τον Μίτσελ.

«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Τώρα είναι το τελευταίο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί σε δύο, τρία χρόνια να χτυπήσει κάποιο καμπανάκι» δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη για την απόκτηση οικογένειας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Συνθήματα στο μαγαζί και το αυτοκίνητο του 53χρονου (εικόνες)

Καιρός: καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Τρίτη

Δολοφονία Γρηγορόπουλου – ΣτΕ: Αποζημιώσεις για καταστροφές από τα επεισόδια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο