LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Οκτωβρίου 2022 08:40 | Ανανέωση: 10 Οκτωβρίου 2022 09:13

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Στον ανακριτή ο 53χρονος και ένας ακόμα

Το κορίτσι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Τι αποκαλύπτει γείτονας του καταστήματος του 53χρονου στο "Καλημέρα Ελλάδα".

Κολωνίας - βιασμός 12χρονης - κατηγορούμενος


Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης.

Γείτονας στο μαγαζί του 53χρονου στον Κολωνό μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και στο debater.gr σχετικά με τις κινήσεις του άνδρα αλλά και τις ανήλικης "είναι σοκαριστικά όσα ακούγονται, δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, δεν είναι δυνατόν να συνέβαινε κάτι με΄σα στο μαγαζί γιατί οι πόρτες ήταν ανοιχτές 16 - 17 ώρες" είπε και συνέχισε "το κοριτσάκι το έβλεπα χαρούμενο με το ποδήλατό του στην πλατεία, ήταν από πολυμελή οικογένεια με 8 παιδιά".

Το κορίτσι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Ο ίδιος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μέσω ψεύτικου προφιλ σε social media έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες.

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της άτομο διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία επίσης εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος, ενώ στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Ως φρικτά και αποτρόπαια χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Κολωνού με τον 53χρονο Ηλία Μίχο που βίαζε και εξέδιδε ένα κορίτσι ηλικίας 12 ετών. «Είναι σοκαρισμένο το σύνολο της κοινωνίας, αστυνομία και δικαιοσύνη φροντίζουν να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» είπε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημειώνοντας για τον 53χρονο ότι «υπό προϋποθέσεις μπορεί να καταδικαστεί και με ισόβια».

Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ακόμα ότι «πράγματι ο συγκεκριμένος ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας και έχει ανασταλεί ήδη η ιδιότητά του»Παράλληλα τόνισε ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολύ περισσότερο πολιτικής εκμετάλλευσης στοχοποιώντας πολιτικά ή δημόσια πρόσωπα που είχαν φωτογραφηθεί αγνοώντας το ποιόν του είναι αδιανόητη, δεν μπορεί να γίνει εργαλειοποίηση της υπόθεσης αυτής, πρέπει να στοχεύσουμε στη στήριξη του θύματος».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στην υπόθεση του 53χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση ανήλικης στον Κολωνό, «Η σύλληψη του 53χρονου στον Κολωνό, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα επαγγελματισμού και αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας.  Η παιδοφιλία και η κακοποίηση παιδιών αποτελούν τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα. Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Η νοσηρότητα και ο σκοταδισμός δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας».

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της KO ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του.

Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης».

Η Ελληνική Λύση, σε ανακοίνωση της επισημαίνει: Πόσα παιδιά θα πρέπει ακόμα να μαρτυρήσουν σε χέρια καθαρμάτων εωσότου το πολιτικό σύστημα αντιληφθεί ότι αυτά τα εγκλήματα αντιμετωπίζεται μόνο με την επιβολή δρακόντειων ποινών;

Η Ελληνική Λύση έχει προτείνει εδώ και χρόνια το πλαίσιο αυστηροποίησης των ποινών για τον βιασμό ανηλίκων, που περιλαμβάνει πραγματική και όχι «ονομαστική» ποινή ισόβιας κάθειρξης με ταυτόχρονο χημικό ευνουχισμό.

Σήμερα, κάποιοι τρέχουν να αντιγράψουν τις προτάσεις της Ελληνικής λύσης, ενώ τόσα χρόνια ανέχονταν αυτή την θηριωδία εις βάρος των παιδιών μας.

Η πραγματικά αρμόζουσα ποινή βέβαια στους παιδοβιαστές είναι η θανατική, που δυστυχώς  δεν μπορεί να επιβληθεί λόγω του Πρωτογένους ευρωπαϊκού δικαίου.

πηγή: με πληροφορίες από ert.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: ολοκληρώνει η Μάγδα Φύσσα την κατάθεσή της

Καιρός: Σταδιακή επιδείνωση με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη Δευτέρα

Μετρό Πειραιά: Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια - Ξεκινούν τα δρομολόγια


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:00“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο