LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2022 22:10

Υποκλοπές - Daily Mail: Χάρι και Έλτον Τζον καταγγέλλουν την εφημερίδα

Εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι και τον τραγουδιστή και άλλοι διάσημοι Βρετανοί αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά του εκδότη της εφημερίδας.

AP - Πρίγκιπας Χάρι- Ελτον Τζον
Ο πρίγκιπας Χάρι, ο τραγουδιστής Έλτον Τζον και άλλοι διάσημοι Βρετανοί αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά του εκδότη της εφημερίδας Daily Mail, καταγγέλλοντας τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και άλλες παραβιάσεις της ιδιωτικότητας, όπως έγινε γνωστό σήμερα από δικηγορική εταιρεία που τους εκπροσωπεί.

Μεταξύ των διασήμων που καταγγέλλουν την Daily Mail είναι επίσης οι ηθοποιοί Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και Σέιντι Φροστ, ο κινηματογραφικός παραγωγός Ντέιβιντ Φέρνις (σύντροφος του Έλτον Τζον) και η Ντορίν Λόρενς, μητέρα του εφήβου Στίβεν Λόρενς που έχασε τη ζωή του σε ρατσιστική επίθεση το 1993.

Ο όμιλος Associated Newspapers, στον οποίο ανήκει η Daily Mail, διέψευσε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «αβάσιμους» και «άκρως δυσφημιστικούς».

Οι ενάγοντες έχουν στοιχεία σε βάρος του ομίλου Associated Newspers για παραβιάσεις της ιδιωτικότητας, σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Hamlins. Αναφέρει ενδεικτικά την τοποθέτηση κοριών σε αυτοκίνητα και σπίτια, καθώς και την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών.

Η δικηγορική εταιρεία Hamlins εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Χάρι και την ηθοποιό Σέιντι Φροστ. Ο Έλτον Τζον, ο Ντέιβιντ Φέρνις, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και η Ντορίν Λόρενς εκπροσωπούνται από την Gunnercooke.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν ήρθαν σε ρήξη με τις βρετανικές ταμπλόιντ μετά τον γάμο του ζεύγους το 2018. Είχαν καταστήσει σαφές πως δεν επιθυμούσαν την παραμικρή εμπλοκή με τέσσερις μεγάλες εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης της Daily Mail, καταλογίζοντάς τους ψεύδη.

Η ασφυκτική πίεση που ένιωθαν από τα μέσα ενημέρωσης ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που επικαλέστηκε το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν για να εξηγήσει γιατί πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα και να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγια σε Λέσβο - Κύθηρα: μαρτυρίες σοκ από διασωθέντες και εθελοντές (βίντεο)

Τράπερ συνελήφθη για ναρκωτικά

Επίθεση σε παιδικό σταθμό με νεκρά παιδιά στην Ταϊλάνδη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
EuroCup: Βαριά ήττα του Άρη στο Αλεξάνδρειο από Τσεντεβίτα23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εθελοντές Νεότητας έψαλαν τα κάλαντα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας23:46Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δύο δράστες δεν είχαν εξωτερική βοήθεια23:32ΕΥΔΑΠ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου 202623:18ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου με χημικά στο Κεντάκι23:04ΑΑΔΕ: Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου σε χιλιάδες δικαιούχους22:50ΗΠΑ: Αμφιβολίες πρεσβευτή ΝΑΤΟ για τον ισχυρισμό περί ουκρανικής επίθεσης σε κατοικία του Πούτιν 22:36Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Προσέφερε εορταστικά γεύματα σε 200 άστεγους συμπολίτες μας22:22Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη πέθαναν από τροφική δηλητηρίαση κατά την διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν22:08Θύμα άγριου ξυλοδραμού ο αθλητής  Γιάννης Τσουκαλάς στη Σερβία21:54ΟΑΣΘ: Τέλος εποχής για τα χάρτινα εισιτήρια από την 1η Ιανουαρίου21:40Λάρισα: Εκτός κινδύνου το 3χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα21:26Μαρούσι – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους "πράσινους" πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό21:12Τέλλογλου: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια συνάντησης πρωθυπουργού με τους αγρότες20:58Γκίλφοϊλ: Οι σχέσεις των δύο χωρών ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρές20:44ANT1 Sports: Την απόκτηση του Βούλγαρου αμυντικού, Μάρτιν Γκεοργκίεφ έως το 2030 ανακοίνωσε η ΑΕΚ20:30Θωμάς Γεράκης στον ΑΝΤ1 - Αποτίμηση 2025: Από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη έως τον ΟΠΕΚΕΠΕ20:16Τι καιρό θα κάνει τη παραμονή Πρωτοχρονιάς20:02Σουηδία: Τουλάχιστον 10 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη19:48Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο