LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2022 17:49 | Ανανέωση: 06 Οκτωβρίου 2022 19:36

Παλλήνη: επίθεση με επικίνδυνο υγρό σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης (εικόνες)

Κινδύνεψαν οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον δήμαρχο Παλλήνης. Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης.  

Παλλήνη - Πολεοδομία - επίθεση με υγρό
Επίθεση σε δύο υπαλλήλους της Υπηρεσίες Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, εξαπέλυσε ένας 80χρονος άνδρας την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος εισέβαλε στο κτήριο σε έξαλλη κατάσταση για ένα πρόστιμο που του έχει επιβληθεί και έριξε σε δύο υπαλλήλους ένα υγρό που μοιάζει με πίσσα.

Οι δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Παλλήνη - Πολεοδομία - επίθεση με υγρό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος είχε μεταβεί στην Υπηρεσία Δόμηση με το μηχανάκι του, το οποίο όμως χάλασε με αποτέλεσμα να το εγκαταλείψει στο σημείο και να αποχωρήσει με άλλον τρόπο, μετά την επίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος είχε δημιουργήσει ξανά επεισόδιο σε δημόσια υπηρεσία, στο παρελθόν.

Παλλήνη - Πολεοδομία - επίθεση με υγρό

Η ανακοίνωση του δήμου Παλλήνης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος επισημαίνει τα εξής:

«Μόνο αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχτηκαν με επικίνδυνο υγρό στο πρόσωπο και στα μάτια, δυο υπάλληλοι της Υπηρεσίες Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από πολίτη, γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.

Οι υπάλληλοι διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένως στο Νοσοκομείο όπου δέχτηκαν ιατρική φροντίδα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.

Το πρόστιμο αφορούσε πολεοδομική παράβαση η οποία διαπιστώθηκε έπειτα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης, κατόπιν καταγγελίας και Αστυνομικής παραγγελίας.

Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση και στέκομαι στο πλευρό των υπαλλήλων που δεν εκφοβίζονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους, πιστοί στην τήρηση του Νόμου.

Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους των Δημοτικών Υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Δημοτική Αρχή, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Τράπερ συνελήφθη για ναρκωτικά

Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε άντρα και τον διαμέλισε (εικόνες)

Επίθεση σε παιδικό σταθμό με νεκρά παιδιά στην Ταϊλάνδη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Στιγμές φρίκης για 53χρονη ΑμεΑ σε κλειστή δομή20:20Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Τετάρτη σε 172 σημεία17:54Συλλήψεις για εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων και κάβα17:54Θεσσαλονίκη: 27χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη17:48Νομοσχέδιο Δικαιοσύνης – Νατσιός: Επόμενό σας βήμα, θα κλείσετε και τα Πρωτοδικεία17:36Χανιά: ανήλικος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του17:24“The 2Night Show”: Λουιζίδη και Αδάμου οι καλεσμένες της Μεγάλης Τρίτης (εικόνες)17:17Απεργία Πρωτομαγιάς: Τα δρομολόγια των πλοίων17:10Νέος Δικαστικός Χάρτης – Κουτσούμπας: Διευκολύνει τη “δικαιοσύνη των ισχυρών”16:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο