LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2022 08:07

“The 2Night Show”: Ο Μακαλιάς, η Ψυχράμη και οι επικοί καβγάδες τους (βίντεο)

O αγαπημένος ηθοποιός, παρουσιαστής και standup comedian μιλάει για  τους «ρόλους» που υπηρετεί με αγάπη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΚΑΛΙΑΣ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος o Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, για την εκπομπή που συμμετέχει και φέτος «Ποιός είναι πρωινιάτικα;», ενώ αποκάλυψε και ποια είναι η λιγούρα της συζύγου του, Αντιγόνης Ψυχράμη, ούσα έγκυος.

Στην αρχή της κουβέντας του εξήγησε ότι έχει αναλάβει το σίδερο στο σπίτι διότι έχει μανία με τα ρούχα του που τα θέλει τακτοποιημένα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ακόμα, ότι είχε κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν ήθελε να είναι και φέτος στην εκπομπή του Open.

«Άρχισα λίγο να σκέφτομαι αν θα έχω τα κουράγια λόγω του δεύτερου παιδιού, δεν ήξερα αν θα αντέξω και την εκπομπή και το θέατρο. Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ».

Μίλησε όμως και για τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους.

«Οι φίλοι μας μάς έχουν πει ότι νιώθουν άβολα όταν είναι μπροστά σε καβγά μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να φτάσουμε στο κόκκινο αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι-χέρι και φιλιόμαστε» είπε.

Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Και στον γάμο. Όταν έφτασα στην εκκλησία ήθελε να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της μέσα. Αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό δεν μπορούσα να πάω μέσα και την περίμενα στην πόρτα. Και μου φώναζε να πάω μέσα. Έκατσα εκεί, δεν υποκύπτω.

Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που αυτό ήταν το λιγότερο. Ο τελευταίος καβγάς μας ήταν πριν έρθω εδώ. Τσακωνόμασταν γιατί όταν έχουμε φίλους στο σπίτι, αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές. Αυτός ήταν ο τελευταίος καβγάς πριν από λίγο», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ στη συνέχεια τηλεφώνησε στη σύζυγό του.

Έπειτα από μία φάρσα στη σύζυγό του, αποκάλυψε ποια είναι η λιγούρα της ως έγκυος.

«Έχει ένα θέμα με τα Φουντούνια. Δύο η ώρα τη νύχτα, τρεις η ώρα “θέλω φουντούνια”. Βρίσκω πάντα. Θα πάω σε ένα βενζινάδικο, σε ένα περίπτερο. Και καλά να είμαστε στο σπίτι. Στο χωριό μπορεί να πάω στη Θεσσαλονίκη» είπε.

Το επικό σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις πρωινές εκπομπές

Στο μεταξύ τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και ο καλεσμένος του, Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασαν τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές

Ο παρουσιαστής έχοντας μια μεγάλη εμπειρία από πρωινό μιας και έκανε στο παρελθόν και ο ίδιος, θέλησε να πει την γνώμη του για την ιδιομορφία που έχουν πάρει τα… πρωινάδικα

«Προσπαθώ να αποφεύγω να σχολιάζω γιατί το θεωρώ λίγο άδικο. Νιώθω όμως ότι έχουν όλα μία ομοιομορφία, είναι σαν να παίζουν όλα τα θέατρα την ίδια παράσταση. Είστε όλοι καθήμενοι! Μου φαίνονται όλα ίδια» είπε αρχικά.

«Τα πρωινά έχουν μια σκαλέτα την οποία έχουν τυποποιήσει όλα τα κανάλια. Νιώθω ότι προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά με το σχόλιό μας» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Μας έφθειρε. Και εγώ και η Μπέττυ είμαστε πιο πλακατζήδες, θέλαμε να σηκωθούμε, να πάρουμε ένα τηλέφωνο» είπε για τις δυσκολίες των θεμάτων την περσινή σεζόν.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΚΑΛΙΑΣ

Το επικό σχόλιο

«Ακόμα και άνθρωποι που το έχετε, καθίσατε! Μόνο ο Ευαγγελάτος είναι όρθιος. Θα το πω διαφορετικά, οι δημοσιογράφοι σηκώθηκαν και όλοι οι παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών κάθισαν! Άλλαξαν οι εποχές»

Ειδήσεις σήμερα:

Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 209 σημεία

Λέσβος - Μεταναστευτικό: Ναυτική τραγωδία με δεκάδες νεκρούς (εικόνες)

Καιρός: νεφώσεις και βοριάδες την Πέμπτη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 13:15 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να απολογηθούν οι 67 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγγερίδη.

Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από την Νέα Αριστερά που τον κατηγορεί για άγνοια. «Ο Κασσελάκης ζητάει μείωση δαπανών στην Υγεία», καταγγέλλει ο Γεωργιάδης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:48Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο