LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2022 10:31

Ηράκλειο: έκλεψε πάνελ για να χτίσει μαντρί

Μετέφερε το πάνελ που έκλεψε, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ στο υπό κατασκευή μαντρί του.

πρόβατα - κοπάδι - μαντρί

Μία ιδιαίτερη λεία, στόχευσε ένας άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας, έκλεψε πάνελ από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θραψανού στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος και το μετέφερε αρκετά χιλιόμετρα μακριά στο Οροπέδιο Λασιθίου για να χτίσει το μαντρί του.

Μόλις οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν τη κλοπή ειδοποίησαν την αστυνομία οι οποίοι μετά από έρευνες, εξιχνίασαν τη ληστεία και έφτασαν στην ταυτότητα του δράστη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (04.10.2022) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα-Πεδιάδος και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, την 03.10.2022 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από αύλειο χώρο οικήματος Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος (41) πάνελ συνολικής χρηματικής αξία 3250 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα-Πεδιάδος και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε η εμπλοκή του ημεδαπού στην παραπάνω κλοπή.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του στην περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων πάνελ τα οποία και αποδόθηκαν.

Επιπλέον, σε βάρος του ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος.

Πηγή: cretapost.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Απόπειρα αρπαγής παιδιού κατήγγειλε μητέρα

Αιγάλεω: ανήλικοι μπήκαν σε σχολείο με κουζινομάχαιρα

Τροχαίο: Μαθητής κατέβηκε από το σχολικό και παρασύρθηκε από αγροτικό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένουΣήμερα 14:39 | Ειδήσεις

Τι συστήνει το Υπουργείο Υγείας, για την προστασία των πολιτών από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που αναμένεται να πλήξει την χώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία16:04Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: έκκληση για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε γυναίκα15:50Πετρούπολη - Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελέφθη στην Γαλλία ο δράστης 15:36Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22Διαδικτυακή απάτη… made in China: Fake e-shop εξαπάτησε 800000 καταναλωτές15:09Πετρέλαιο: “Βουτιά” στις διεθνείς τιμές14:55Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένου14:42Φωκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή - Νεκρός ο αναβάτης14:28“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εκδίκηση και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)14:14Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος14:00Σύνταγμα: Βίντεο από τα επεισόδια στην διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα13:47“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Κλειστή η διάσημη παραλία και το 202413:33Πιερρακάκης - Πάπας: Συνάντηση στο Βατικανό (εικόνες)13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η νέα Σελήνη, τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο