LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2022 08:53 | Ανανέωση: 05 Οκτωβρίου 2022 11:01

Καλιφόρνια: Καταζητείται κατά συρροήν δολοφόνος

Έχει σκοτώσει έξι άτομα. επικηρύχθηκε με ποσό "μαμούθ".

ΗΠΑ - βίντεο - κατα συρροή δολοφόνος - ύποπτος

Φόβος επικρατεί στην πόλη Στόκτον της Καλιφόρνιας, μετά την δημοσιοποίηση βίντεο της αστυνομίας από κάμερα ασφαλείας που εικονίζει «πρόσωπο ενδιαφέροντος» το οποίο φαίνεται να είναι ο δράστης έξι ανθρωποκτονιών.

Η Αστυνομία εκτιμά πως είναι δολοφόνος κατά συρροή και βρίσκεται σε «αποστολή». Η υπόθεση, έχει τρομοκρατήσει την πόλη των 300.000 κατοίκων που βρίσκεται σχεδόν εκατό χιλιόμετρα ανατολικά του Σαν Φρανσίσκ. , συνδέθηκαν από ιατροδικαστικούς που έκαναν βαλλιστική εξέταση, εξήγησε

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στη Στόκτον, ο Στάνλι Μακφάντεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ανέφερε πως οι δολοφονίες έγιναν με τη χρήση πυροβόλου όπλου και διαπράχθηκαν από τη 10η Απριλίου ως την 27η Σεπτεμβρίου. Έξι θύματα υπέκυψαν. Το έβδομο, γυναίκα, επέζησε.

«Δεν ξέρουμε ποιο είναι το κίνητρο» του δράστη, δήλωσε ο κ. Μακφάντεν, προσθέτοντας ωστόσο πως ο δολοφόνος μοιάζει να «βρίσκεται σε αποστολή».

Ο επικεφαλής της αστυνομίας ανέφερε ακόμη πως δεν είναι σαφές αν τα θύματα —άνδρες και γυναίκες ηλικίας μεταξύ 21 και 54 ετών— συνδέονται, ή πώς. Όλα δέχθηκαν επιθέσεις στη Στόκτον ή τα περίχωρά της, με εξαίρεση τη μοναδική επιζήσασα, 46χρονη που της επιτέθηκε στο Όκλαντ.

Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που δημοσιοποίησε η αστυνομία της Στόκτον δεν βοηθά πολύ: δείχνει μόνο την πλάτη άνδρα που βαδίζει, τον οποίο ο κ. Μακφάντεν χαρακτήρισε «πρόσωπο ενδιαφέροντος». Διασχίζει διάδρομο στον εξωτερικό χώρο κτιρίου, είτε πολυκατοικίας ή μοτέλ.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο άνδρας αυτός είναι ο δράστης των φόνων, είπε πως οι άνδρες του απλά θέλουν προς το παρόν να τον ανακρίνουν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται.

Κάλεσε τους θεατές να προσέξουν τις «ανομοιόμορφες δρασκελιές» του άνδρα και την όρθια στάση του κορμού του. Πρόσθεσε πως προσφέρεται αμοιβή 125.000 δολαρίων για πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σύλληψη.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Σκότωσε τον σύζυγό της με το αυτοκίνητο

Αιγάλεω: ανήλικοι μπήκαν σε σχολείο με κουζινομάχαιρα

“The 2Night Show”: Η Dat Lilly για την απόρριψη της μητέρας της και το ορφανοτροφείο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πύραυλοι κατά αεροπορικής βάσης06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο